Skip to main content

Ανάρτηση Παπανδρέου... προαναγγέλλει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Σε μία συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση για τη συμβολική ημερομηνία 18η Οκτωβρίου, ο Γιώργος Παπανδρέου «έδειξε» την υποψηφιότητά του

Την πρόθεσή του να κατέλθει υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ φαίνεται να «προδίδει» ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου με σημερινή ανάρτησή του στο Facebook.

Σε ανάρτησή του για τη συμπλήρωση 40 ετών από την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ με ποσοστό - ρεκόρ 48% και την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον πατέρα του, Ανδρέα Παπανδρέου, ο προέδρος του ΚΙΔΗΣΟ προέβη σε μία ανάρτηση που -αν μη τι άλλο- αποτελεί τον προάγγελο της επίσημης θέσης του.

Ο κ. Παπανδρέου, με έκδηλη τη φόρτιση στη γραφή του, έστειλε το δικό του μήνυμα για την 18η Οκτωβρίου 1981, επισημαίνοντας ότι η σημερινή ημέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 αποτελεί όχι μόνο την επέτειο 40 ετών από τον εκλογικό θρίαμβο του ΠΑΣΟΚ, αλλά και την «αφετηρία νέων αγώνων».

Η ανάρτηση:

«18 Οκτώβρη 1981

Ημέρα νίκης του Ελληνικού λαού και της Δημοκρατίας.

18 Οκτώβρη 2021

Αφετηρία νέων αγώνων για να οικοδομήσουμε μια προοδευτική προοπτική, να οδηγήσουμε με σιγουριά τη χώρα σε ένα μέλλον με μεγάλες προκλήσεις, αλλάζοντας οριστικά τη μοίρα του Ελληνικού λαού».