Skip to main content

Αναστασιάδης για κηδεία Κατσίφα: Σχολιάστηκε η απουσία της κυβέρνησης

Σύμφωνα με τον βουλευτή Β΄Θεσσαλονίκης σχολιάστηκε θετικά από την ελληνική μειονότητα πως ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος κόμματος στην κηδεία.

Στους Βουλιαράτες βρέθηκε χθες 8 Νοεμβρίου ο Αν. Τομεάρχης Εξωτερικών ΝΔ, υπεύθυνος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης όπου παρέστη ως εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στη νεκρώσιμη ακολουθία του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Σύμφωνα με τον κ Αναστασιάδη, σχολιάστηκε θετικά από την Ελληνική Εθνική Μειονότητα πως ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος κόμματος της Ελληνικής Βουλής που μετέβη στους Βουλιαράτες. «Αρνητικά ήταν τα σχόλια για τα κόμματα που δεν εκπροσωπήθηκαν, κυρίως όμως για την κυβέρνηση», σημείωσε ο βουλευτής.

Μετά το τέλος της εξοδίου ακολουθίας , με πρωτοβουλία του κ. Αναστασιάδη τελέσθηκε τρισάγιο στο Ελληνικό στρατιωτικό νεκροταφείο, παρουσία του Προέδρου και μελών της Δ.Ε.Ε.Μ. «ΟΜΟΝΟΙΑ», του βουλευτή του «Κόμματος Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» του Αλβανικού Κοινοβουλίου Βαγγέλη Ντούλε και του βουλευτή Θεσπρωτίας της Ν. Δ. Βασίλη Γιόγιακα, ο οποίος επίσης βρέθηκε στους Βουλιαράτες για την νεκρώσιμη ακολουθία.

Την νεκρώσιμη ακολουθία, που εξελίχθηκε ομαλά, παρακολούθησε πλήθος κόσμου.