Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021
x

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΟΙΝΗΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΠΠΑΣ - ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΛΑΓΟΣ

Αναστολή των ποινών τους εώς το εφετείο ζήτησαν οι Ματθαιόπουλος και ο Παππάς στη δική της Χρυσής Αυγής. Ο Λαγός δεν ζήτησε τίποτα.

Την αναστολή της ποινής του έως το εφετείο ζήτησε και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, στη δίκη της Χρυσής Αυγής. «Είναι ο μόνος που μπορεί να βοηθά τη μητέρα του, η οποία θα υποστεί υπέρμετρη βλάβη» υποστήριξε ο συνήγορός του. «Δεν έχω να πω κάτι» ανέφερε ο ίδιος ο καταδικασθείς, σε 10 χρόνια κάθειρξη, πρώην βουλευτής και αποχώρησε.

Διαβάστε περισσότερα: Κασιδιάρης: Είμαι αθώος - Η ποινή με εξοντώνει σε ηθικό και ανθρώπινο επίπεδο

Αναστολή ζήτησε και η υπεράσπιση του Χρήστου Παππά. Ο συνήγορος του πρώην βουλευτή είπε στο δικαστήριο ότι θα πρέπει να δοθεί αναστολή στον Παππά γιατί δεν θα πρέπει να εκφέρει το παράπονο ότι εκτίει μια ποινή που δεν πρέπει να εκτίει. «Πιστεύω ότι θα κάνετε αυτό που θα σας πει η συνείδησή σας. Στον Θεό και στα χέρια σας η απόφαση» είπε ο συνήγορος, όπως αναφέρει η naftemporiki.gr

Αντιθέτως, η συνήγορος του Γιάννη Λαγού ανέγνωσε στο δικαστήριο δήλωσε του καταδικασθέντος, λέγοντας ότι δε θα ζητήσει τίποτα.

«Το δικαστήριο  ενήργησε μεροληπτικά εις βάρος μου, με καταδίκασε βάση εντολών. Δεν αναγνωρίζω τη διαδικασία και θα προσφύγω στα ευρωπαϊκά δικαστήρια για να αποδείξω τι έλαβε χώρα 5,5 χρόνια. Όφειλε η Δικαιοσύνη να αντιληφθεί όσα αντιλήφθηκαν εισαγγελείς και δικαστές. Ενώ όφειλε να είναι τυφλή, αποδείχθηκε ότι λειτουργούσε κατόπιν εντολών» δηλώνει ο Γ. Λαγός.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ