Σάββατο 24 Αυγούστου 2019
x

ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ: ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Η ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ 14Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

Ο Μαραθώνιος «κινητροδοτεί χιλιάδες συνανθρώπους μας να στρέφονται σε δημιουργικές δράσεις που προάγουν την αλληλεγγύη και υπερνικούν τα εμπόδια»

Ισχυρή παρακαταθήκη για το μέλλον χαρακτηρίζει ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κ. Μακεδονίας, Αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Βασίλης Ανατολίτης, τη μαζική συμμετοχή στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», που που ξεπέρασε τους 20.000 δρομείς.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ο 14ος Διεθνής Μαραθώνιος “Μέγας Αλέξανδρος” έστειλε για πολλοστή φορά το ηχηρό μήνυμα πως ο αθλητισμός ενώνει και είναι ταυτισμένος με τη ζωή! Η συμμετοχή στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας  υπερβαίνει την έννοια του διαγωνιζόμενου ή της διαγωνιζόμενης, καθώς εμπνέει και κινητροδοτεί χιλιάδες συνανθρώπους μας να στρέφονται σε δημιουργικές δράσεις που προάγουν την αλληλεγγύη και υπερνικούν τα εμπόδια.

Εξίσου σημαντικό είναι και το γεγονός ότι μέσω του Μαραθωνίου η Θεσσαλονίκη, η πρωτεύουσα της μιας και ελληνικής Μακεδονίας, καθίσταται σταθερός πόλος έλξης και προορισμός για το “ανθρώπινο ποτάμι” που κάθε χρόνο κατακλύζει την πόλη μας.

Ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αισθανόμαστε απόλυτη δικαίωση για τη στήριξη που παρέχουμε στη διοργάνωση  του Μαραθωνίου “Μέγας Αλέξανδρος”,  ενισχύοντας το δρομικό κίνημα που κάθε χρόνο αριθμεί όλο και περισσότερους αφοσιωμένους φίλους.

Η μαζική φετινή συμμετοχή στη διοργάνωση, που ξεπέρασε τους 20.000, αποτελεί ισχυρή παρακαταθήκη για το μέλλον. Ραντεβού  στον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος”  το 2020».

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ