Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019
x

ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ: ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΗΘΕΙ Η ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ

Η Περιφέρεια βάζει τη σφραγίδα της στην υλοποίηση ενός μεγαλόπνοου σχεδίου, που συμβάλλει στην αναβάθμιση του αστικού ιστού, είπε ο σύμβουλος.

Ιστορική χαρακτήρισε ο Βασίλης Ανατολίτης την απόφαση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να παρέχει θετική ψήφο στην εκπόνηση του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για το νέο γήπεδο στη Τούμπα.

Ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού σημείωσε ότι η απόφαση του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της Περιφέρειας αποτελεί ορόσημο στην ιστορία του «Δικέφαλου» του Βορρά.

«Λίγες μόνο ώρες πριν την στέψη του ΠΑΟΚ ως πρωταθλητή Ελλάδος για το 2019, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας βάζει τη δική της σφραγίδα στην υλοποίηση ενός μεγαλόπνοου σχεδίου το οποίο συμβάλλει καθοριστικά στην αναβάθμιση του αστικού ιστού και κατ’επέκταση στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. Η κατασκευή του νέου γηπέδου της Τούμπας δεν αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ και τους χιλιάδες οπαδούς του αλλά τη Θεσσαλονίκη γενικότερα. Και αυτό γιατί η πόλη μας είχε δεκαετίες να δει την υλοποίηση ενός ανάλογου έργου με πολυεπίπεδη σημασία και πολλαπλασιαστικά οφέλη», σημείωσε.

Όπως επισήμανε, αποτελούσε υποχρέωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ως ενεργοί και υγιώς σκεπτόμενοι πολίτες, να σταθούν δίπλα σε μια ιδιωτική πρωτοβουλία που φέρνει την ευρύτερη περιοχή της Τούμπας μπροστά σε μια νέα εποχή προόδου.

«Η κατασκευή του νέου γηπέδου είναι ένα στοίχημα το οποίο πρέπει να κερδηθεί και θα κερδηθεί», δήλωσε τέλος. 

 

 

 

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ