Skip to main content

«Νάσος, Τόσκο, Άλκης»: Ανατριχιαστικό βίντεο για τα θύματα οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη

Στο βίντεο διακρίνονται τα σημεία όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή τα τρία πρόσφατα θύματα της οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη

Βίντεο ενός λεπτού με θέμα τα θύματα της οπαδικής βίας δημιούργησε ομάδα ατόμων στο πλαίσιο της ανοιχτής πρόσκλησης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Στο βίντεο διακρίνονται τα σημεία, που οι δημιουργοί του βίντεο αφήνουν σε καθένα από αυτά ένα λευκό τριαντάφυλλο, όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή τα τρία πρόσφατα θύματα της οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη, ο 24χρονος Νάσος Κωνσταντίνου, ο 28χρονος Τόσκο Μποτζατζίσκι και ο 19χρονος Άλκης Καμπανός.

«Ναι στη ζωή, ναι στον αθλητισμό, όχι στη βία», καταλήγει το βίντεο που αν και μικρό στέλνει ισχυρό μήνυμα ενάντια στην οπαδική βία που τα τελευταία χρόνια είναι σε έξαρση στη Θεσσαλονίκη.

«Ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού με θέμα την οπαδική βία. Στο πλαίσιο της ανοιχτής πρόσκλησης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για τη δημιουργία μονόλεπτων ταινιών με αφορμή το τραγικό γεγονός της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού», αναφέρουν οι δημιουργοί του βίντεο.

Οι δημιουργοί είναι οι Μίλτος Τόσκας και Τάσος Τσιφτσής, ενώ συμμετείχαν οι Στέλιος Παπαστάθης, Θανάσης Αποστολίδης, Χρήστος Μένιου.

Δείτε το βίντεο: