Skip to main content

Αναβάλλεται η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του ΣΒΒΕ

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν μπορούσε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη, προκειμένου να πραγματοποιήσει την κεντρική ομιλία στη συνέλευση.

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Πέμπτη 5 Ιουλίου ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος μετά την ακύρωση της κεντρικής ομιλίας από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαιτίας της παρουσίας του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία την ίδια ημέρα.

Στη συνέλευση, σύμφωνα με το έθιμο και τον αρχικό προγραμματισμό, θα μιλούσαν ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στο κλειστό μέρος και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο ανοιχτό μέρος.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, την προηγούμενη εβδομάδα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαιτίας άλλων υποχρεώσεων δεν θα μπορούσε να μιλήσει στο πρώτο μέρος της γενικής συνέλευσης του ΣΒΒΕ και στη θέση του θα μιλούσε ο βουλευτής του κόμματος και πρώην υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Χθες, ανακοινώθηκε και η αδυναμία του πρωθυπουργού να βρίσκεται την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να πραγματοποιήσει την κεντρική ομιλία στη γενική συνέλευση του ΣΒΒΕ.

Σημειώνεται ότι ο κ.Τσίπρας θα επισκεφθεί αύριο, Τετάρτη τη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει στην τετραμερή Σύνοδο Ελλάδας – Βουλγαρίας – Ρουμανίας – Σερβίας.