Skip to main content

Αναβάλλεται λόγω κορωνοϊού το φετινό Street Mode Festival

Όπως επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές του καλλιτεχνικού θεσμού, τα μέτρα για τον κορωνοϊό δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή του φεστιβάλ.

Την αναβολή του φετινού Street Mode Festival, του καλλιτεχνικού θεσμού της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «μέχρι τώρα ελπίζαμε σε μία αλλαγή των μέτρων που αφορούν τις συναυλίες, έτσι ώστε να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε το φετινό φεστιβάλ. Πιο συγκεκριμένα, περιμέναμε τις διευκρινίσεις εκείνες που θα επέτρεπαν συναυλίες με όρθιους επισκέπτες και όχι μόνο με καθήμενους. Ωστόσο, τέτοιες εκδηλώσεις δεν προβλέπεται να επιτραπούν τους επόμενους μήνες».

Η ομάδα του Street Mode Festival, όπως επισημαίνεται, ανανεώνει το ραντεβού της για το 2021, έχοντας ήδη ξεκινήσει τη σχετική προετοιμασία.



Αναλυτικά η ανακοίνωση των διοργανωτών του Street Mode Festival:

Πάνω από όλα, ευχόμαστε αυτή η ανακοίνωση να σας βρίσκει όλους υγιείς και χαρούμενους. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείχνετε ρωτώντας για το Street Mode Festival κάθε μέρα, αλλά και για την υποστήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια που «φεστιβαλίζουμε» μαζί.

Μέχρι τώρα, ελπίζαμε σε μία αλλαγή των μέτρων που αφορούν τις συναυλίες, έτσι ώστε να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε το φετινό φεστιβάλ. Πιο συγκεκριμένα, περιμέναμε τις διευκρινίσεις εκείνες που θα επέτρεπαν συναυλίες με όρθιους επισκέπτες και όχι μόνο με καθήμενους. Ωστόσο, τέτοιες εκδηλώσεις δεν προβλέπεται να επιτραπούν τους επόμενους μήνες.

Είναι δύσκολο να φανταστούμε ένα καλοκαίρι χωρίς την θετική ενέργεια που οι καλλιτέχνες, το κοινό, οι υποστηρικτές και το προσωπικό του Street Mode Festival δημιουργούν, αλλά καταλαβαίνουμε γιατί τα πράγματα δεν μπορούν να προχωρήσουν. Η υγεία και η ασφάλεια όλων των #streetmoders είναι η ύψιστη προτεραιότητα μας.

Από σήμερα ξεκινάμε να σχεδιάζουμε το 2021, μαζεύοντας όλη μας την δύναμη από φέτος, με στόχο ένα ακόμα καλύτερο φεστιβάλ! Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι για τις δράσεις που ήδη ετοιμάζουμε για εσάς (ψηφιακές και μη) τις οποίες είμαστε σίγουροι ότι θα αγαπήσετε!

Τα λέμε σύντομα,
Street Mode Team