Skip to main content

Αναβαθμίζεται ο άξονας της Αγίου Δημητρίου - Επιθεώρηση έργων από Ζέρβα (φωτο)

Εργασίες ασφαλτόστρωσης πραγματοποιούνται σήμερα και αύριο στην οδό Αγίου Δημητρίου, τμήμα της οποίας θα παραμένει εκτός κυκλοφορίας.

Αναβαθμισμένος και ασφαλέστερος πρόκειται να αποδοθεί στους Θεσσαλονικείς ο άξονας της Αγίου Δημητρίου, όπου από σήμερα το πρωί (23/8) ο δήμος Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί εργασίες ασφαλτόστρωσης. Τα έργα που είναι σε εξέλιξη στην Αγίου Δημητρίου επιθεώρησε νωρίτερα σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Όπως ανέφερε ο κ. Ζέρβας, η παρέμβαση στον κομβικό άξονα της Αγίου Δημητρίου εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας του δήμου Θεσσαλονίκης για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Σήμερα και αύριο τα συνεργεία θα εργάζονται στο τμήμα της Αγίου Δημητρίου από την οδό Λαγκαδά μέχρι και το ύψος της συμβολής της με την οδό Ηφαιστίωνος, το οποίο παραμένει κλειστό για τις ανάγκες των έργων.

Όπως εξήγησε ο τεχνικός σύμβουλος του δημάρχου Θεσσαλονίκης Δημήτρης Μήτρου, μόλις ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις σε αυτό το πρώτο τμήμα, θα ακολουθήσει τμηματικά τις επόμενες μέρες η ασφαλτόστρωση της Αγίου Δημητρίου και σε όλο το υπολειπόμενο κομμάτι της μέχρι το ύψος του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».

Στην αυτοψία στα έργα της Αγίου Δημητρίου παρευρέθηκαν ακόμη ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης Θωμάς Γέρμανος, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Μιχάλης Κούπκας και ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης Ευθύμης Φωτόπουλος.