Skip to main content

Αναβλήθηκε το Καλλιθέα-Επισκοπή λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Για τον ίδιο λόγο η αποστολή της Καλλιθέας δεν είχε ταξιδέψει στην Ρόδο και ο αριθμός των αγώνων δεν έχουν γίνει λόγω Covid ανεβαίνει στους τέσσερις

Η αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Super League 2, ανάμεσα στην Καλλιθέα και στην Επισκοπή, δεν θα πραγματοποιηθεί όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η ομάδα της Κρήτης, εξαιτείας των κρουσμάτων κορωνοϊού στους γηπεδούχους.

Για τον ίδιο λόγο η αποστολή της Καλλιθέας δεν είχε ταξιδέψει στην Ρόδο (7η αγωνιστική) και, πλέον, ο αριθμός των αγώνων δεν έχουν γίνει λόγω Covid-19 ανεβαίνει στους τέσσερις (έχουν αναβληθεί τα ματς του Αστέρα Βλαχιώτη με ΑΕΚ Β' και Καλαμάτα).

Η ανακοίνωση της Επισκοπής: «Αναβλήθηκε οριστικά η αναμέτρηση που ήταν να διεξαχθεί για την 8η αγωνιστική στο “ Ελ Πάσο” ανάμεσα στην Καλλιθέα και την Επισκοπή μας.

Η ομάδα μας ενημερώθηκε πριν από λίγο (Δευτέρα, 13/12) από την διοργανώτρια αρχή ότι δεν θα κάνει το ταξίδι για την Αθήνα αφού στην ομάδα της ΠΑΕ Καλλιθέας υπάρχουν κρούσματα covid-19.

Η ομάδα μας αναμένει από την Επιτροπή πρωταθλήματος της SL2 τον νέο ορισμό ημερομηνίας για το παιγνίδι της 8ης αγωνιστικής. Η ΚΕΔ/ΕΠΟ είχε ορίσει διαιτητές ωστόσο έπειτα από λίγες ώρες τα ονόματα διαιτητών του αγώνα κατέβηκαν από τους πίνακες λόγω της αναβολής.»