Τρίτη 25 Ιουνίου 2019
x

ΑΝΑΒΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ «ΑΣΤΕΡΟΚΟΣΜΟΥ»-ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ο «Αστερόκοσμος» καλεί τον κόσμο στα εγκαίνια του πάρκου, στις 17:00 μ.μ., για τη δημιουργία ενός γιορτινού, αγιοβασιλιάτικου domino.

Σε μια χριστουγεννιάτικη «πολιτεία» 25.000 τ.μ. μετατρέπεται φέτος το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, που από σήμερα και μέχρι τις 6 Ιανουαρίου του 2019, θα φιλοξενεί τον «Αστερόκοσμο», το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο στη χώρα.

Ο «Αστερόκοσμος» καλεί τον κόσμο στα εγκαίνια του πάρκου, στις 17:00 μ.μ., για τη δημιουργία ενός γιορτινού, αγιοβασιλιάτικου domino. Για τους 1.000 πρώτους επισκέπτες η τιμή του εισιτηρίου θα είναι μειωμένη κατά 50%.

Ο «Αστερόκοσμος», τον οποίο διοργανώνει το Magic Park με τη στήριξη της ΔΕΘ-Helexpo, αναπτύσσεται στα περίπτερα 13, 14 και 15, με τα περισσότερα παιχνίδια και τις δράσεις του να βρίσκονται σε στεγασμένο χώρο, προκειμένου να προστατευθούν οι επισκέπτες από απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες. Έτσι, σε 25.000 τ.μ. θα μπορεί κανείς να απολαύσει θεματικά εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια και το πιο πλούσιο Fun Park με 16 παιχνίδια Λούνα Παρκ και δύο στεγασμένα παγοδρόμια.

Τα δρώμενα και οι εκδηλώσεις του «Αστερόκοσμου» περιλαμβάνουν από συναυλίες, μουσικοκινητικές παραστάσεις, αφηγήσεις παραμυθιών και εργαστήρια κατασκευής χειροτεχνιών μέχρι Facepainting (ζωγραφική προσώπου), DJSantaParty, πολλά happenings, αλλά και αμέτρητες εκπλήξεις.

Το εισιτήριο εισόδου είναι 7 ευρώ και με αυτό οι επισκέπτες θα έχουν απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια και τις εκδηλώσεις του χριστουγεννιάτικου πάρκου, στο χωριό των Σκανδαλιάρικων Ξωτικών, στο σπίτι του Άη Βασίλη, στο ταχυδρομείο του Άη-Βασίλη κα. Τα ΑμΕΑ και ένας συνοδός τους, καθώς και τα παιδιά κάτω του ενός μέτρου δεν πληρώνουν είσοδο.

Στις 28 και 29 Δεκεμβρίου θα διοργανωθεί bazaar από το «Χαμόγελο του Παιδιού» στον χώρο του «Αστερόκοσμου», ενώ θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Αγάπης, που θα βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών προσφέρεται δωρεάν πάρκινγκ με είσοδο των οχημάτων από την Πύλη Εμπορίου.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ