Skip to main content

Ανάβουν τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου σε Διαβατά και Μάλγαρα

Η αρχή θα γίνει στα Διαβατά, όπου στις 18.00 θα ανάψει το το χριστουγεννιάτικο δέντρο ενώ η συνέχεια θα δοθεί στι 19.30 στην πλατεία Μαλγάρων.

Με δύο γιορτές που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους και στο πνεύμα της προσφοράς σε αυτούς που έχουν ανάγκη θα ανάψουν σήμερα τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Διαβατά και στα Νέα Μάλγαρα του δήμου Δέλτα στη Θεσσαλονίκη.

Η αρχή θα γίνει στα Διαβατά, όπου στις 6 το απόγευμα θα ανάψει το το χριστουγεννιάτικο δέντρο με συναυλία με τους Christmas Band Melody

Στη γιορτή θα συμμετάσχουν η χορωδία της ΣΤ’ Δημοτικού Σχολείου Νέων Μαλγάρων και τα παιδικά χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Μαλγάρων.

Τέλος, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, θα λειτουργεί χριστουγεννιάτικο μπαζάρ από το το 1ο, 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Διαβατών.

Tα φώτα του δέντρου θα ανάψουν στην πλατεία των Μάλγαρων στις 7.30μμ, με τους ίδιους συντελεστές. Θα λειτουργεί χριστουγεννιάτικο μπαζάρ από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και από την ομάδα γυναικών ΚΑΠΗ Νέων Μαλγάρων

Και στις δύο εκδηλώσεις οι πολίτες μπορούν να φέρνουν τρόφιμα μακράς διαρκείας και φάρμακα προκειμένου να ενισχυθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Δέλτα.

«Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι γιορτές που δημιουργούν την ανάγκη ζεστασιάς στην ψυχή του καθενός. Ας το φροντίσουμε αυτό φέρνοντας τρόφιμα και φάρμακα για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου μας» δήλωσε ο δήμαρχος Δέλτα Ευθ. Φωτόπουλος.

Φωτογραφία αρχείου