Skip to main content

Αναζητεί στόπερ ο Άρης - Αυτοπροτάθηκε ο Οικονόμου

Ο 32χρονος στόπερ του Παναθηναϊκού προτάθηκε στους κιτρινόμαυρους ωστόσο οι επικεφαλής των Θεσσαλονικέων ψάχνουν και κάτι καλύτερο.

Οι άνθρωποι του Αρη δεν έχουν πάψει να αναζητούν και κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Φραν Βέλεθ.

Μπορεί η απόκτηση στόπερ να μην είναι προτεραιότητα, ωστόσο στην Αλκμήνης ασχολήθηκαν με την περίπτωση του Βαγγέλη Οικονόμου. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού προτάθηκε, αλλά υπάρχουν δυσκολίες και δεν είναι σίγουρο, αν προχωρήσει… παρακάτω.

Όπως μεταδίδει η «Metrosport», ο Οικονόμου είναι 32 ετών (τα συμπληρώνει σε λίγες μέρες) και στη σεζόν, που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, όπου και κατέγραψε εννιά συμμετοχές. Το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «πράσινους» και για την επόμενη σεζόν είναι εμπόδιο, ώστε να συνεχιστούν επί της ουσίας οι διαπραγματεύσεις, αλλά οι επικεφαλής της εταιρείας ψάχνουν και κάτι καλύτερο.

Γι’ αυτό και οι πιθανότητες να συνεχιστούν οι επαφές δεν είναι υπέρ των Θεσσαλονικέων, οι οποίοι μάλλον θα συνεχίσουν το… ψάξιμο. Αλλωστε, είναι γνωστό ότι θα ήθελαν να φέρουν στο «Κλ. Βικελίδης» ισάξιο όνομα (ή και καλύτερο) του Βέλεθ.