Skip to main content

Άνδρας απειλεί να αυτοπυρποληθεί στο κέντρο του Ηρακλείου

Αυτό που φέρεται να ζητά συνεχώς, προκειμένου να μην προχωρήσει στις απειλές του είναι να εξασφαλιστεί στέγη για τα ανήλικα παιδιά του.

Μεγάλη κινητοποίηση των αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο του Ηρακλείου και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Κορνάρου, καθώς ένας άνδρας – νεαρή ηλικίας – σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, απειλεί να αυτοπυρποληθεί.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ αλλά και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που προσπαθούν να αποτρέψουν τον άνδρα από το να προβεί στην απειλή του.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο άγνωστος άνδρας, συριακής καταγωγής, έχει ανέβει πάνω στην Κρήνη Μπέμπο, στον χώρο του Κουμπέ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό που ζητά συνεχώς, προκειμένου να μην προχωρήσει στις απειλές του είναι να εξασφαλιστεί στέγη για τα ανήλικα παιδιά του, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες και πού ζούσε μέχρι σήμερα η οικογένεια.

Στο σημείο βρίσκονται και τα μέλη της οικογένειας του, η σύζυγος και τα τέσσερα παιδιά του πιο συγκεκριμένα, τα οποία τον παρακαλούν να μην υλοποιήσει τις απειλές του.

Σε εξέλιξη βρίσκονται διαπραγματεύσεις με διερμηνείς στην αραβική γλώσσα, ενώ στο σημείο έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου.