Skip to main content

Ανδρεάδης για Thomas Cook: Να αποφευχθεί ντόμινο καταρρεύσεων

Τη διαχείριση της ποιοτικής φιλοξενίας των δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών που βρίσκονται στην Ελλάδα ζήτησε ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΤΕ.

«Η κυβέρνηση πρέπει να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος και να πάρει άμεσες αποφάσεις στήριξης για να αποφευχθεί το αναμενόμενο ντόμινο καταρρεύσεων. Αισιοδοξώ γιατί η πολιτική ηγεσία και οι τουριστικοί φορείς έχουν ικανούς και καλούς γνώστες στο τιμόνι», αναφέρει με ανάρτησή του στο Twitter, o πρώην πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Ανδρέας Ανδρεάδης, σχετικά με την πτώχευση της Thomas Cook και τις συνέπειές της στη χώρα μας.

«Ο τουρισμός μας ποτέ μέχρι σήμερα δεν αντιμετώπισε παρόμοιου μεγέθους mega χρεωκοπία. Δύσκολη περίπτωση, με τεράστιο κόστος και πολλές παρενέργειες που απαιτεί ψυχραιμία και καλή συνεργασία όλων των πλευρών», αναφέρει επίσης ο κ. Ανδρεάδης και προσθέτει:

«Πάνω από όλα, σε αυτήν την δύσκολη στιγμή, ο τουριστικός κόσμος οφείλει να διαχειριστεί με σεβασμό και γενναιοδωρία την ποιοτική φιλοξενία των δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών που βρίσκονται στην χώρα μας. Οι ίδιοι αύριο θα είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές του τουρισμού μας».