Skip to main content

Ανδρέας Παπαδόπουλος: Ψέματα λέει ο Κουβέλης για την πρόταση για ΠτΔ

Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, προειδοποιεί ότι θα πει όλη την αλήθεια για τον Φώτη Κουβέλη και την πρόταση που του είχε γίνει για ΠτΔ.

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος με ανάρτησή του στο Facebook απαντά στη συνέντευξη που έδωσε ο Φώτης Κουβέλης στο iefimerida.gr και υποστήριξε ότι δεν του είχε γίνει άμεσα πρόταση για να είναι υποψήφιος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο πρώην εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος, κατηγορεί τον κ. Κουβέλη ότι λέει ψέματα απειλώντας, παράλληλα, με αποκαλύψεις.

Στην ερώτηση του iefimerida.gr αν του είχε γίνει πρόταση για ΠτΔ ο κ. Κουβέλης απάντησε χαρακτηριστικά: «Οχι με σαφήνεια». Στην επόμενη ερώτηση «Δηλαδή ο κύριος Σαμαράς λέει ψέματα;», ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ανέφερε πως «Οχι, δεν λέει ψέματα. Ο κύριος Σαμαράς αναφέρθηκε σε μια σειρά από βολιδοσκοπήσεις ή και προτάσεις που μου έγιναν, για να πει την τελευταία φορά, ότι αυτό που λέγαμε ήταν πρόταση», και ερωτώμενος για το αν ο Δημήτρης Σταμάτης είχε επικοινωνήσει μαζί του απάντησε είπε πως «ο κύριος Σταμάτης πράγματι διετύπωσε αυτή την πρόταση, αλλά δεν είχα καμμία επικοινωνία ούτε με τον κύριο Σαμαρά ούτε με κανένα άλλο στέλεχος».

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, που εκείνη την περίοδο ήταν εκπρόσωπος τύπου του κόμματος που ηγούνταν ο Φώτης Κουβέλης, κάνει λόγο για «συνειδητά ψέματα» και αναρωτιέται:

«Δεν μας "υποχρεώνει" να πούμε χαρτί και καλαμάρι πως εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα; Οταν, δε, λεει ψέματα για να αυτοπροφυλαχτεί, δεν αναγκάζει τους τρεις ανθρώπους (Σπ.Λ, Γ. Μ και Α.Π) που γνωρίζουν ΟΛΗ την αλήθεια να μιλήσουν;».

Σύμφωνα με πλρηροφορίες τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ επί Κουβέλη, Σπύρος Λυκούδης, Γιάννης Μεϊμάρογλου και Ανδρέας Παπαδόπουλος, τα αρχικά των οποίων αναφέρει και ο τελευταίος στην ανάρτησή του στο Facebook, είχαν διαπραγματευτεί και είχαν κανονίσει όλες τις λεπτομέρειες της υποψηφιότητας του Φώτη Κουβέλη για την Προεδρία της Δημοκρατίας με το επιτελείο του τότε πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του αντιπροέδρου της τότε κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ολόκληρη α ανάρτηση του Ανδρέα Παπαδόπουλου έχει ως εξής:

«Διαβάζω τη συνέντευξη του Φ. Κουβέλη στο iefimerida(Μ. Λοβέρδου) στην οποία ξεκαθαρίζει-και μπράβο...-ότι ψήφισε Δημάρ στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Ωστόσο, αναρωτιέμαι, γιατί πάλι τα "ίδια" για το θέμα της ΠτΔ; Όταν κάποιος λέει συνειδητά ψέματα για ένα ιστορικό γεγονός δεν μας "υποχρεώνει" να πούμε χαρτί και καλαμάρι πως εκτυλιχθηκαν τα γεγονότα; Οταν, δε, λεει ψέματα για να αυτοπροφυλακτεί, δεν αναγκάζει τους τρεις ανθρώπους(Σπ.Λ, Γ. Μ και Α.Π) που γνωρίζουν ΟΛΗ την αλήθεια να μιλήσουν;

ΥΓ: Τουλάχιστον μην κοροϊδευόμαστε "μεταξύ" μας και λέμε ανιστόρητα επιχειρήματα για τον άνθρωπο που απαρνήθηκε τα κορυφαία αξιώματα και τα έκανε, και καλά, όλα από αλτρουισμό και αγάπη για την αριστερά, τον ΣΥΡΙΖΑ, το σοσιαλισμό και τον Αλέξη...».