Skip to main content

Ανδρουλάκης κατά Γεννηματά: Εσύ έδωσες ρόλο σε Μπίστη-Ραγκούση

Μετεκλογική «σφαγή» στο Κίνημα Αλλαγής - Επίθεση του ευρωβουλευτή με το ΚΙΝΑΛ κατά της προέδρου του κόμματος, Φώφης Γεννηματά.

Σε κλίμα έντασης και αλληλοκατηγορίες για το εκλογικό αποτέλεσμα διεξάγεται η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής.

Ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, απάντησε το απόγευμα στη Φώφη Γεννηματά για τις αιχμές σχετικά με τη στάση κορυφαίων στελεχών στην προεκλογική εκστρατεία.
«Το περί Δούρειων Ίππων δεν με αφορά. Αλλά εσείς δώσατε ρόλο στον Μπίστη, στον Θεοχαρόπουλο και στον Ραγκούση», ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης απευθυνόμενος στην ηγετική πλειοψηφία του κόμματος. Προχώρησε ένα ακόμη βήμα κι ανέφερε ότι ο ίδιος έκανε 57 ομιλίες, εκατοντάδες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συνεντεύξεις από τον Απρίλιο μέχρι τις εθνικές εκλογές και υποστήριξε: «Τέλος, πως κάποιοι θα τρέχουν για να βγουν άλλοι».

Ο κ. Ανδρουλάκης επεσήμανε ότι κανείς στο Κίνημα Αλλαγής δεν περίμενε ότι το ΚΙΝΑΛ θα έχει 8% και ο ΣΥΡΙΖΑ 31%. «Η συζήτηση για το τι έφταιξε και τι πρέπει να γίνει δεν είναι εσωτερικό θέμα συζήτησης, αλλά εθνική υπόθεση» είπε, εξηγώντας ότι «η δημοκρατική παράταξη πρέπει να πρωταγωνιστήσει έναντι του Μητσοτάκη και απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει τα πιο λαϊκιστικά στοιχεία του παλιού ΠΑΣΟΚ». «Η σύγκριση για το αποτέλεσμα πρέπει να γίνεται όχι με το αποτέλεσμα του 2015, αλλά με τους 212.000 που ψήφισαν για την ίδρυση του ΚΙΝΑΛ», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.