Skip to main content

Ανδρουλάκης: Δεν δέχομαι τον χαρακτηρισμό νούμερο 2

Πρέπει να δείξουμε στον κόσμο μια αλλαγή στη θεσμική λειτουργία, να μην είμαστε ένα αρχηγικό κόμμα, ανέφερε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Την ανάγκη ο νέος ενιαίος Κεντροαριστερός φορέας να μην είναι ένα αρχηγικό κόμμα επισήμανε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Πρέπει να δείξουμε στον κόσμο μια αλλαγή στη θεσμική λειτουργία, να μην είμαστε ένα αρχηγικό κόμμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ μιλώντα στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε δε ότι οι πολίτες που συμμετείχαν στις εκλογές έστειλαν ένα μήνυμα πολιτικής ανανέωσης που αφορά και την ηγετική ομάδα.

«Μήνυμα πολιτικής ανανέωσης, όχι μόνο ηλικιακής... Αυτό που θα εμφανιστεί το επόμενο διάστημα στην κοινωνία, η εικόνα, του να είναι στελέχη όλων των γενεών που δεν θα συμβολίζουν σε καμία περίπτωση το πελατειακό κράτος και τη δημαγωγία» διεμήνυσε.

Τα στελέχη που συμβολίζουν πελατειακό κράτος, δημαγωγίες και έχουν πληγώσει τον ελληνικό λαό, συνέχισε, πρέπει να πάνε στην άκρη και να εμφανιστεί κάτι καινούργιο, κάτι πραγματικά καινούργιο, να το αγκαλιάσει ο κόσμος.

«Δεν θα κάνω καμία τάση, ούτε δέχομαι τον χαρακτηρισμό ‘’νούμερο δύο’’» δήλωσε ακόμα ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Έχω συνεργαστεί με όλους τους πρόεδρους» είπε. «Τους τίμησα και τους τιμώ. Η αντίληψη μου είναι ότι δεν χρειάζονται ρόλοι. Όλοι μαζί πρέπει να φτιάξουμε μια μεγάλη θεσμική παράταξη» πρόσθεσε.