Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020
x

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: ΠΑΣΟΚ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΑΛ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΚΙΝΑΛ ΧΩΡΙΣ ΠΑΣΟΚ ΟΧΙ

Μόνο αν καταφέρει το ΚΙΝΑΛ να έχει ξανά υψηλά ποσοστά θα επιβάλλει σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ τη δική του ατζέντα σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή.

Την άποψη ότι «ΠΑΣΟΚ χωρίς ΚΙΝΑΛ υπάρχει, ΚΙΝΑΛ χωρίς ΠΑΣΟΚ όχι» εξέφρασε ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ.

Ο ευρωβουλευτής τόνισε πως ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν το Κίνημα Αλλαγής ως θύμα κι όχι ως σύμμαχο και μόνο αν καταφέρει να έχει ξανά υψηλά ποσοστά θα επιβάλλει στα δύο κόμματα τη δική του ατζέντα.

Σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη προϋπόθεση είναι η ενότητα να πάρει θεσμικά χαρακτηριστικά με αναγνώριση της δουλειάς όλων, φέρνοντας ως παράδειγμα τις δικές του ενέργειες στη συγκρότηση του ευρωπαϊκού μηχανισμού πολιτικής προστασίας για την οποία δεν υπήρξε από το Κίνημα Αλλαγής δημόσια τοποθέτηση.

Παράλληλα επεσήμανε ότι το γεγονός πως δεν συμμετέχει αρκετές φορές στη δημόσια συζήτηση κι αντιπαράθεση δεν είναι θέμα αδυναμίας αλλά ως παραταξιακή συνείδηση. Σχετικά με το ζήτημα «ΠΑΣΟΚ ή Κίνημα Αλλαγής», ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ότι είναι άνευ περιεχομένου γιατί όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα «ΠΑΣΟΚ χωρίς ΚΙΝΑΛ υπάρχει ενώ ΚΙΝΑΛ χωρίς ΠΑΣΟΚ όχι». «Γι' αυτό δεν χρειάζεται παραπέρα συζήτηση», πρόσθεσε. Τέλος ο ευρωβουλευτής πρότεινε ειδική συνεδρίαση της Κ.Ε. για τον εκλογικό νόμο και την ψήφο των αποδήμων ώστε να υπάρξει ενιαία ολοκληρωμένη θέση. «Η ενότητα επιβάλει οι αποφάσεις να παίρνονται εδώ» τόνισε.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ