Skip to main content

Ανδρουλάκης: Προτεραιότητα αποτελεί ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ

Ο ευρωβουλευτής, και υποψήφιος για την προεδρίας του ΚΙΝΑΛ, μίλησε την πολιτική σκηνή στη χώρα και έχει προτεραιότητα ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ

«Όχι» σε επαγγελματίες πολιτικούς που θα είναι 40 χρόνια στη Βουλή δήλωσε ο ευρωβουλευτής, και υποψήφιος για την προεδρίας του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης από το βήμα του Olympia Forum, κάνοντας επανειλημμένα αναφορά στο ΠΑΣΟΚ.

«Οι νέοι δεν εμπιστεύονται τους πολιτικούς, τους θεωρούν επαγγελματίες οι οποίοι θα πουν ότι πρέπει για να πάρουν την ψήφο του ελληνικού λαού και την επόμενη μέρα δεν θα πράξουμε αυτό που λένε. Οραματίζομαι να αλλάξει αυτό, και να έχουμε πολιτικούς που δε θα είναι 40 χρόνια στη Βουλή και το μόνο τους κίνητρο είναι να κάθονται σε θέσεις εξουσίας, με πολιτικό τους εργαλείο το λαϊκισμό και το πελατειακό κράτος. Εμείς θα είμαστε συνεπείς απέναντι στα μεγάλα εθνικά θέματα, συνεπείς απέναντι στον ελληνικό λαό” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ξεκαθάρισε ότι δεν αποτελεί στόχο η συγκυβέρνηση με την ΝΔ ή το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά προτεραιότητα αποτελεί ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ, μία μεγάλη Δημοκρατική παράταξη που θα  μπορεί να πρωταγωνιστήσει με ιδέες, θέσεις και πρόγραμμα. «Πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα», σχολίασε.

Ο κ. Ανδρουλάκης, με αφορμή και τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ και τις διαδικασίες που έχουν δρομολογηθεί για το επόμενο διάστημα, δήλωσε περήφανος σοσιαλδημοκράτης λέγοντας πως «είναι η πιο χρήσιμη ιδεολογία για την ανθρωπότητα που σέβεται τον άνθρωπο και το κοινωνικό κράτος. «Ως ΠΑΣΟΚ πρέπει να επαναφέρουμε αυτές τις ιδέες για να πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα. Πρέπει να χτίσουμε μία νέα σχέση εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό που στηρίζεται στη διαφάνεια την αξιοκρατία και ένα σαφές προγραμματικό πλαίσιο για το μέλλον» πρόσθεσε.