Skip to main content

Ανεβάζει ταχύτητες έως 42,2 Mbps η Cosmote

Αναβαθμίζει το 3G δίκτυο της η Cosmote με μοναδικές στην Ελλάδα και τον κόσμο ταχύτητες λήψης δεδομένων έως 42,2 Mbps (downlink).
Αναβαθμίζει το 3G δίκτυο της η Cosmote με μοναδικές στην Ελλάδα και τον κόσμο ταχύτητες λήψης δεδομένων. Ειδικότερα, ευρυζωνικές ταχύτητες λήψης δεδομένων έως 42,2 Mbps (downlink) κατέγραψε πρώτη η Cosmote στην Ελλάδα, καθώς και ανάμεσα στα 10 πρώτα δίκτυα στον κόσμο, σε δοκιμές που πραγματοποίησε σε πραγματικές συνθήκες δικτύου.

Πρωτοπορώντας για άλλη μια φορά στο χώρο του mobile broadband, η Cosmote , όπως ανακοίνωσε, προχωρά δυναμικά στην αναβάθμιση του 3G δικτύου της. Εφαρμόζοντας με απόλυτη επιτυχία την τεχνική Dual Carrier για την τεχνολογία HSPA+ του δικτύου 3G, κατάφερε να αγγίξει ταχύτητες έως 42,2 Mbps στη λήψη δεδομένων. Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν σε αναβαθμισμένους live κόμβους του δικτύου.

Η συνεχής επένδυση της εταιρίας στην αναβάθμιση του δικτύου της, για την εξασφάλιση απρόσκοπτης και υψηλής ποιότητας επικοινωνίας σε όλους τους πελάτες της, διασφαλίζοντας, παράλληλα, την παροχή υπηρεσιών προηγμένης τεχνολογίας, παραμένει απόλυτη προτεραιότητα.

Η Cosmote υλοποιώντας προηγμένες ευρυζωνικές υποδομές, προσφέρει στους πελάτες της ακόμα καλύτερη κάλυψη, με ταχύτητες που γρηγορότερες δεν υπάρχουν.