Skip to main content

ΑΝΕΛ για επέτειο 7 χρόνων: Η προδοσία και η αποστασία δεν μας πτοεί

Ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παραμένουμε όρθιοι και συνεχίζουμε να στηρίζουμε αρχές και αξίες που μας ενώνουν, είπε ο Τοσουνίδης.

«Μετά από επτά χρόνια αγώνα και τέσσερα χρόνια κυβερνητικής θητείας είμαστε υπερήφανοι ότι ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συμβάλαμε καθοριστικά στην έξοδο από τη μέγγενη των μνημονίων και στην επανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θοδωρής Τοσουνίδης, με αφορμή τη σημερινή επέτειο των επτά χρόνων από την ίδρυση του κόμματος.

«Η προδοσία και η αποστασία των λίγων επίορκων, που αντάλλαξαν τις αρχές και τις αξίες μας με τα κυβερνητικά οφίτσια δεν μας πτοεί. Αντίθετα, μας κάνει πιο δυνατούς και μας χαλυβδώνε», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παραμένουμε όρθιοι και συνεχίζουμε να στηρίζουμε αρχές και αξίες που μας ενώνουν και μας συνδέουν αναπόσπαστα με την ελληνική κοινωνία και τον κάθε πολίτη ξεχωριστά που μας εμπιστεύτηκε και μας τίμησε όλα αυτά τα χρόνια», πρόσθεσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήμερα είναι μια ιστορική επέτειος. Πριν από επτά χρόνια, στις 24 Φεβρουαρίου, γεννήθηκε με τον πιο αυθόρμητο και επαναστατικό τρόπο το πρωτοπόρο Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Συναντηθήκαμε μέσα από το διαδίκτυο χιλιάδες Ελλήνων πολιτών από διαφορετικούς ιδεολογικούς και κοινωνικούς χώρους με εμπνευστή και πρωτεργάτη τον Πάνο Καμμένο και τολμήσαμε να κάνουμε το μεγάλο άλμα για να βγάλουμε την Πατρίδα μας από το επονείδιστο καθεστώς των μνημονίων και να πατάξουμε τη διαπλοκή και τη διαφθορά.

Μετά από επτά χρόνια αγώνα και τέσσερα χρόνια κυβερνητικής θητείας είμαστε υπερήφανοι ότι ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συμβάλαμε καθοριστικά στην έξοδο από τη μέγγενη των μνημονίων και στην επανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Η προδοσία και η αποστασία των λίγων επίορκων, που αντάλλαξαν τις αρχές και τις αξίες μας με τα κυβερνητικά οφίτσια δεν μας πτοεί. Αντίθετα, μας κάνει πιο δυνατούς και μας χαλυβδώνει.

Ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ παραμένουμε όρθιοι και συνεχίζουμε να στηρίζουμε αρχές και αξίες που μας ενώνουν και μας συνδέουν αναπόσπαστα με την ελληνική κοινωνία και τον κάθε πολίτη ξεχωριστά που μας εμπιστεύτηκε και μας τίμησε όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συνεχίζουμε να δίνουμε τον καθημερινό σκληρό αγώνα δίπλα σε κάθε Έλληνα και σε κάθε Ελληνίδα.

Η Ελλάδα είναι μέσα μας και μπροστά μας