Skip to main content

ΑΝΕΛ: Λευκό της αλήθειας στις Δημοκρατίες, όχι σκοταδιστικό μαύρο

Νέα επίθεση από τους ΑΝΕΛ στο υπουργείο Εξωτερικών αναφορικά μετά τις δηλώσεις Καμμένου σχετικά με τον διαγωνισμό για τις θεωρήσεις.

«Στις Δημοκρατίες ταιριάζει το λευκό της αλήθειας και όχι το σκοταδιστικό μαύρο» δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκος Μαυραγάνης, σχολιάζοντας την ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών μετά από τις νέες δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου σχετικά με τον διαγωνισμό για τις θεωρήσεις.

«Ευχόμαστε οι μαυρισμένες με μαρκαδόρο αμοιβές των υπεργολάβων, καθώς και η παντελής απουσία στην προσκομισθείσα από το ΥΠΕΞ στη Βουλή σύμβαση υπεργολαβίας του παραρτήματος για τις υπηρεσίες, που θα προσέφεραν οι υπεργολάβοι, να μην συμβολίζει ούτε μαυρισμένες διαδρομές χρημάτων, ούτε την παντελή απουσία ελέγχου αυτών» ανέφερε ο κ. Μαυραγάνης.

Θύμισε επίσης ότι η επίκαιρη επερώτηση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έγινε «για να διαλευκανθεί μία υπόθεση εξαιρετικού Δημοσίου ενδιαφέροντος σε σχέση με το καθεστώς έκδοσης των visa επί υπουργίας Ν. Κοτζιά».

«Ωστόσο, είπαμε. Στις Δημοκρατίες ταιριάζει το λευκό της αλήθειας και όχι το σκοταδιστικό μαύρο» κατέληξε ο κ. Μαυραγάνης.