Skip to main content

ΑΝΕΛ: Προσπερνάμε και συνεχίζουμε εκτός των δικών τους μνημονίων

Υπόσχονται σήμερα τα πάντα στους πάντες, Υπόσχονται σήμερα όλα αυτά που δεν έκαναν ποτέ, αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Με τη φράση «έχασαν την εξουσία και την "κουτάλα" και οδηγήθηκαν στην "παραφροσύνη"», σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης όσα δήλωσε σε συνέντευξή της η Μαρία Σπυράκη.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, μεταξύ άλλων είπε πως με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός παιδικών σταθμών (δείτε εδώ).

«Υπόσχονται σήμερα τα πάντα στους πάντες. Υπόσχονται σήμερα όλα αυτά που δεν έκαναν ποτέ. Κανείς όμως που ζει σε αυτόν τον τόπο δεν ξεχνάει», σχολιάζει ο κ. Τοσουνίδης και συνεχίζει:

«ΝΔ -ΠΑΣΟΚ κυβέρνησαν (μαζί ή χώρια): 40 χρόνια ή 480 μήνες ή 14.600 ημέρες» ενώ οι «ΣΥΡΙΖΑ - Ανεξάρτητοι Έλληνες κυβερνούν: 3 χρόνια και 8 μήνες ή 44 μήνες ή 1338 ημέρες».

«Αυτή είναι η αλήθεια για το ποιος φταίει. Προσπερνάμε και συνεχίζουμε εκτός των δικών τους μνημονίων. Η Ελλάδα τώρα μπορεί», καταλήγει ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.