Skip to main content

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος γγ Βιομηχανίας

Τα καθήκοντά του ανέλαβε σήμερα ο νέος γραμματέας της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας, Αλέξανδρος Φούρλας μετά από σύντομη τελετή παράδοσης - παραλαβής.
Τα καθήκοντά του ανέλαβε σήμερα το πρωί ο νέος γενικός γραμματέας Βιομηχανίας, κ. Αλέξανδρος Φούρλας μετά από σύντομη τελετή παράδοσης - παραλαβής παρουσία της υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

Όπως τονίστηκε στη διάρκεια της τελετής, στις προτεραιότητες της γενικής γραμματείας Βιομηχανίας περιλαμβάνονται η προώθηση των ιδιωτικών επενδύσεων από μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, η επιτάχυνση της απορρόφησης των κοινοτικών κονδυλίων από το ΕΣΠΑ και η εφαρμογή των κοινοτικών οδηγιών.

Η κυρία Κατσέλη υπογράμμισε ότι η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής για την παραγωγική αναδιάρθρωση της χώρας και την ανάπτυξη. Τόνισε, δε,ότι ολοκληρώθηκε ο διάλογος για το νομοσχέδιο, που αφορά στην ενίσχυσητης ρευστότητας των επιχειρήσεων και σύντομα θα κατατεθεί στη Βουλή.

Από την πλευρά του ο κ. Φούρλας δήλωσε ότι ο τομέας που αναλαμβάνει παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη, την ενίσχυση της αγοράς και τη δημιουργία πολιτικής για στήριξη της απασχόλησης.