Skip to main content

Ανέλαβε χρέη τιμ μάνατζερ στον Ηρακλή ο Γιώργος Τσιάρας

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα που βρίσκομαι σε μια τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά το νέο στέλεχος του «Γηραιού».

Χρέη τιμ μάνατζερ στον Ηρακλή ανέλαβε ο Γιώργος Τσιάρας αντικαθιστώντας τον Αλέξανδρο Αναστασιάδη που αποχωρεί από την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «κυανόλευκη» ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την ένταξη στο τεχνικό team της Ομάδας μας του Γιώργου Τσιάρα. Ο άλλοτε διεθνής παίκτης θα εκτελεί χρέη Team Manager, αρωγός στην προσπάθεια της τεχνικής ηγεσίας και των παικτών.

Ο νέος Team Manager παρουσιάστηκε σήμερα στους αθλητές από τον Προπονητή μας, Ηλία Καντζούρη και ανέλαβε ήδη καθήκοντα. Γνωστός στο φίλαθλο μπασκετικό κοινό από την πλούσια καριέρά του ως παίκτης, ο Γιώργος Τσιάρας γεννήθηκε στη Λάρισα το 1982 και έπαιξε σε αρκετές ομάδες, ξεκινώντας απ' την ΑΕΚ με την οποία πήρε και το πρωτάθλημα το 2002. Συνέχισε μεταξύ άλλων στην Ολύμπια Λάρισας, τον Πανιώνιο, τη Νίμπουρκ, την Αρμάνι Μιλάνο, τη Γκας Μετάν από τη Ρουμανία, τον ΠΑΟΚ, τον Άρη, την Ισπανική Μελίγια, τα Τρίκαλα και τον Απόλλωνα Πάτρας, με τον οποίο μάλιστα αντιμετώπισε τον ΗΡΑΚΛΗ πρόπερσι ως αθλητής.

''Είναι μεγάλη τιμή για μένα που βρίσκομαι σε μια τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα, όπως ο ΗΡΑΚΛΗΣ'', σημείωσε στο iraklis-bc.gr ο νέος ΤΜ. ''Είναι ευτύχημα για το Ελληνικό Μπάσκετ που ομάδες όπως ο ΗΡΑΚΛΗΣ με τόσο κόσμο και δυναμική επιστρέφουν με υγιείς βάσεις στο υψηλό επίπεδο και θα κάνω ό,τι μπορώ κι εγώ για να βοηθήσω όπου χρειαστεί ώστε η Ομάδα να έχει επιτυχίες'', υπογράμμισε.

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει, εξ άλλου, τη λύση της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Αναστασιάδη, τον οποίο και ευχαριστεί για την προσφορά του στην Ομάδα και του εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».