Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021
x

ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ Ο ΦΑΝΗΣ ΠΑΠΑΣ – ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑ

Για προσπάθεια εξυγίανσης του αγροτικού χώρου κάνει λόγο στο νέο του μήνυμα ο νέος πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, Φάνης Παπάς. Δείτε αναλυτικά.

Για συνέχεια της διοίκησης και για συλλογική προσπάθεια εξυγίανσης του αγροτικού χώρου, κάνει λόγο στο πρώτο δημόσιο μήνυμά του ως πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ ο Φάνης Παπάς.

Ο κ. Παπάς ο ορισμός του οποίου στην προεδρία του ΟΠΕΚΕΠΕ οριστικοποιήθηκε πλέον, επισημαίνει ότι «η πολυπόθητη παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας περνά μέσα από την ενίσχυση του αγροτικού τομέα».

Άλλωστε, ο ΟΠΕΚΕΠΕ είναι αυτός που διαχειρίζεται τις επιδοτήσεις και τους ευρωπαϊκούς πόρους για τους αγρότες, οπότε ο ρόλος του είναι εξαιρετικά κρίσιμος, ενώ ο κ. Παπάς όχι μόνο προέρχεται από αγροτική οικογένεια, αλλά είναι και επαγγελματίας του αγροδιατροφικού τομέα, σε επιχείρηση παραγωγής παραδοσιακής πυτιάς.

Στο μήνυμά του ο νέος πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρει:

«Η τιμή μεγάλη και σημαντική. Το ίδιο και η ευθύνη...

Η κυβερνητική επιλογή να μου ανατεθεί η Προεδρία του ΟΠΕΚΕΠΕ, του νευραλγικού αυτού οργανισμού διαχείρισης των διατιθέμενων Ευρωπαϊκών κονδυλίων για την ενίσχυση του αγροτικού κόσμου της χώρας, με συγκινεί και με δυναμώνει.

Ευχαριστώ την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την εμπιστοσύνη, καθώς και τον απερχόμενο Πρόεδρο για την ενημέρωση και την άριστη σχέση που αναπτύξαμε, στον οποίο εύχομαι καλή πορεία.

Η διοίκηση έχει συνέχεια...! Το ίδιο και η συλλογική προσπάθεια εξυγίανσης του αγροτικού χώρου. Προερχόμενος από το χώρο αυτό, γέννημα θρέμμα αγροτικής οικογένειας, δραστηριοποιούμενος επαγγελματικά στον αγροδιατροφικό τομέα και έχοντας διατελέσει Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας στη μεγαλύτερη σε έκταση Περιφέρεια της Ελλάδας, γνωρίζω από πρώτο χέρι προβλήματα, ανάγκες και αγωνίες.

Σκοπός μου, να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στο όραμα του ΟΠΕΚΕΠΕ, να διασφαλίσω το δημόσιο συμφέρον και να στηρίξω εκείνους τους αγρότες που μοχθούν και κοπιάζουν πραγματικά, προσμένοντας με διαφάνεια και δικαιοσύνη την έγκαιρη ανταμοιβή των προσπαθειών τους.

Στόχος μου, να εμπνεύσω το στελεχιακό δυναμικό του οργανισμού, ώστε μέσα από υγιή διάθεση συνεργασίας και ειλικρινούς προσφοράς, να ενισχύσουμε ουσιαστικά τους ανθρώπους της υπαίθρου. Γιατί αυτοί αποτελούν διαχρονικά το πρωτογενές θεμέλιο, πάνω στο οποίο είναι προφανές ότι πρέπει να οικοδομηθεί η πολυπόθητη παραγωγική ανασυγκρότηση της Ελλάδας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ