Skip to main content

Ανέλαβε καθήκοντα στη Διοικούσα ο Αντώνης Γυφτόπουλος

Μετά την ενημέρωσή του από την προκάτοχό του παραβρέθηκε στην πρώτη κομματική εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ και εξέδωσε την πρώτη του ανακοίνωση ως πρόεδρος.

Έπιασε δουλειά ο νέος πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Νομού Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γυφτόπουλος.

Ο κ. Γυφτόπουλος παρέλαβε χτες το απόγευμα από την προκάτοχό του, Βίκυ Ευταξά, ενημερώθηκε στα γραφεία της Διοικούσας επί της Μιχαήλ Καλού 6 επί περίπου μιάμιση ώρα για όλα τα εκκρεμή και μη ζητήματα και πλέον ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του.

Αργότερα χτες το βράδυ παρέστη στην πρώτη εκδήλωση ως πρόεδρος της Διοικούσας, στην κοπή της πίτας της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, σε χώρο εστίασης στην περιοχή του λιμανιού της Θεσσαλονίκης. Στην ίδια εκδήλωση παρόντες ήταν οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας και Θεόδωρος Καράογλου, πολλά στελέχη της Διοικούσας, της ΟΝΝΕΔ και επίδοξοι πολιτευτές.

Σήμερα, εξέδωσε την πρώτη ανακοίνωση, που αφορά στα συλλυπητήρια για το θάνατο του ιστορικού στελέχους της ΝΔ, Τάκη Βουδούρη, ο οποίος διατέλεσε τρεις φορές βουλευτής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας (1974, 1977 και 1985), αλλά και πρόεδρος της Διοικούσας την περίοδο 1994 – 1997.

«Ο εκλιπών υπήρξε μία ιστορική και εμβληματική μορφή για την ΝΔ Θεσσαλονίκης και οι νεότεροι θα τον θυμόμαστε με σεβασμό και εκτίμηση για το έργο του», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Γυφτόπουλος.