Skip to main content

Αναίμακτη βλεφαροπλαστική χωρίς χειρουργείο και χωρίς ουλές

Η γιατρός Αθανασία Παπασταύρου μιλάει στη Voria.gr για τη νέα μέθοδο Μη Επεμβατικής βλεφαροπλαστικής που δεν καταφεύγει ούτε σε νυστέρι ούτε σε λέιζερ

Πολλά άτομα που έχουνε περίσσεια δέρματος η οποία κάνει το βλέμμα τους να δείχνει κουρασμένο και γερασμένο αποφεύγουν, την επέμβαση της βλεφαροπλαστικής επειδή φοβούνται την αναισθησία ή πιθανές επιπλοκές από την επέμβαση.

Η μη επεμβατική βλεφαροπλαστική, δεν καταφεύγει ούτε σε νυστέρι ούτε σε λέιζερ, καθιστώντας την διαδικασία αναίμακτη και χωρίς τους κινδύνους μιας παραδοσιακής επέμβασης. Με τη μέθοδο Plexr, αφαιρούνται ανώδυνα οι επιφανειακές στιβάδες του δέρματος μέσω εξάχνωσης.

 

Όπως εξηγεί η δρ. Παπασταύρου, το ιατρικό μηχάνημα που χρησιμοποιείται, αξιοποιεί την ενέργεια του πλάσματος, μέσω της οποίας επιτυγχάνεται η εξάχνωση του περιττού δέρματος στο άνω και κάτω βλέφαρο, με αποτέλεσμα την ορατή σύσφιξη στα σημεία χαλάρωσης. Σύμφωνα με την ίδια, η βλεφαροπλαστική με τη συγκεκριμένη μέθοδο PLEXR έχει αποτελέσματα εντυπωσιακά, ενώ η θεραπεία δεν είναι καθόλου επίπονη ούτε ενοχλητική και ο ασθενής επιστρέφει άμεσα στην καθημερινότητά του.

Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι: Πώς επιτυγχάνεται αυτό;

Η μη επεμβατική βλεφαροπλαστική , όπως εξάλλου φαίνεται και από το όνομά της, δεν καταφεύγει σε νυστέρι ή λέϊζερ για την αφαίρεση της περίσσειας του δέρματος με αποτέλεσμα να αποφεύγονται όλοι οι κίνδυνοι της παραδοσιακής επέμβασης. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αυτής αυξάνεται η θερμοκρασία στις επιλεγμένες περιοχές και δεν επηρεάζονται τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, παρά μόνο αφαιρούνται τα κερατινοκύτταρα μέσω εξάχνωσης.

Χρειάζεται χειρουργείο ή γίνεται και στον χώρο του ιατρείου;

Γίνεται στον χώρο του ιατρείου με τοπική αναισθητική κρέμα με χρήση ενός ιατρικού μηχανήματος που προκαλεί εξάχνωση της περίσσιας του δέρματος.

 

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται;

Ενδείκνυται σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις .Κάθε άτομο με περίσσεια δέρματος στα βλέφαρα, με βλέμμα που δείχνει κουρασμένο και γερασμένο μπορεί να υποβληθεί στη μη επεμβατική βλεφαροπλαστική η οποία ,βγάζει από το αδιέξοδο ανθρώπους που έχουν «κακές σχέσεις» με χειρουργεία, τομές, ράμματα και πόνο, αλλά ωστόσο επιθυμούν να δώσουν στον εαυτό τους τη χαρά μιας πιο νεανικής εμφάνισης. Παράλληλα, να εξαλείψουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό τα σημάδια γήρανσης που υπάρχουν στην περιοφθαλμική περιοχή.

Η αναίμακτη βλεφροπλαστική έχει τα ίδια αποτελέσματα με τη βλεφαροπλαστική που γίνεται στο χειρουργείο;

Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική με την μέθοδο «PLEXR» είναι εξίσου αποτελεσματική και η πιο άμεση, καθώς ο ασθενής επιστρέφει στην καθημερινότητα του άμεσα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αναίμακτης βλεφαροπλαστικής;

Τα πλεονεκτήματα της αναίμακτης βλεφαροπλαστικής είναι αρκετά. Τα πιο σημαντικά είναι το ότι, γίνεται στον χώρο του ιατρείου με τοπική αναισθητική κρέμα χωρίς χειρουργικές τομές στα βλέφαρα, δεν υπάρχουν ράμματα, δεν χρειάζεται ειδική φαρμακευτική αγωγή μετά τη θεραπεία. Απολύτως ασφαλής θεραπεία χωρίς πιθανότητα επιπλοκών. H θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί, ανεξαρτήτως της ηλικίας του ασθενούς ή της ύπαρξης άλλων προβλημάτων υγείας.

Πόσο χρόνο διαρκεί η θεραπεία της αναίμακτης βλεφαροπλαστικής; Είναι επίπονη θεραπεία;

Η διάρκεια της θεραπείας είναι περίπου 20 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος. Δεν είναι καθόλου επίπονη και ο ασθενής αμέσως μετά την θεραπεία, επιστρέφει στις καθημερινές του υποχρεώσεις. Δεν υπάρχει πόνος, ούτε ενόχληση.

Ποιο είναι το κόστος της θεραπείας;

Το κόστος της αναίμακτης βλεφαροπλαστικής με την μέθοδο PLEXR, είναι μια οικονομική, αποτελεσματική επιλογή θεραπείας, προσιτή σε όλους

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Αγίας Σοφίας 12 Θεσσαλονίκη, τηλ: 2310-236503
Καρνεάδου 20 - Κολωνάκι, Αθήνα τηλ: 210-7238080
email: papastavroumedical@gmail.com
site: www.plastic-clinic.com