Skip to main content

Ανεμοστρόβιλος χτύπησε παραλία γεμάτη κόσμο στα Μουδανιά - Δύο τραυματίες (φωτο)

Ανεμοστρόβιλος χτύπησε την παράλια των Νέων Μουδανιών με αποτέλεσμα να υπάρξουν υλικές ζημιές σε κατασκευές και beach bars - Δύο τραυματίες.

Στιγμές αγωνίας έζησαν το μεσημερί της Κυριακής οι λουόμενοι που βρέθηκαν στην παράλια των Νέων Μουδανιών στη Χαλκιδική, από τον ισχυρό άνεμο που έβγαλε από τη θέση τους ομπρέλες, αναποδογύρισε ξαπλώστρες και προκάλεσε φθορές σε παρακείμενο beach bar.

Ο ανεμοστρόβιλος χτύπησε την παράλια των Νέων Μουδανιών την ώρα που ήταν γεμάτη με κόσμο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν δύο τραυματίεςς και υλικές ζημιές σε κατασκευές και beach bars στην περιοχή του ναυαγοσώστη.


Όπως ανέφερε στη Voria.gr ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς, δύο άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μουδιανιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκεται για μια τουρίστρια από την Ιταλία 23 ετών που χτύπησε στο κεφάλι και έναν άνδρα 62 ετών οι οποίοι παραπέμφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις στο νοσοκομείο του Πολυγύρου, ενώ σε άλλους δύο λουόμενους δόθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες. Ο δήμαρχος ήταν καθησυχαστικός για την πορεία της υγείας τους.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:



Πηγή φωτογραφιών: facebook Dimitris Karagiannis και Prodromos Giantzaklidis, Συμβαίνει Τώρα στη Χαλκιδική