Skip to main content

Ανεπιθύμητη για τις άλλες κρατούμενες η Ρούλα Πισπιρίγκου - Θα κρατηθεί σε VIP κελί

Στις γυναικείες φυλακές υπήρξε ένας αναβρασμός καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου χαρακτηρίστηκε από τις υπόλοιπες κρατούμενες ως «ανεπιθύμητη».

Στις φυλακές Κορυδαλλού, αναμένεται να οδηγηθεί σε λίγες ώρες η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η 33χρονη από την Πάτρα παρέμεινε για περισσότερες από τέσσερις ώρες ενώπιον της δικαστικής λειτουργού αρνούμενη ότι είναι η υπαίτια της δολοφονίας του 9χρονου παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr η κατηγορούμενη ισχυρίζεται πως ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται πιθανότατα σε ιατρικό λάθος επιρρίπτοντας ευθύνη για την θανατηφόρα ποσότητα κεταμίνης στους γιατρούς που έκαναν ανάνηψη στο παιδί το μεσημέρι της 29ης Ιανουαρίου 2022 οπότε και κατέληξε.

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας συναποφάσισαν μετά το τέλος της απολογητικής διαδικασίας ότι η γυναίκα, σε βάρος της οποίας εκδόθηκε την Τετάρτη ένταλμα σύλληψης, είναι επικίνδυνη για τη διάπραξη νέων αδικημάτων και πρέπει να κρατηθεί προσωρινά.

Έτσι, η 33χρονη πέρασε ακόμα ένα βράδυ στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, μετά την προφυλάκιση της που αποφάσισαν ανακρίτρια και εισαγγελέας, το βράδυ της Δευτέρας.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ειδικά διαμορφωμένος χώρος στον Κορυδαλλό για την κράτησή της

Οι αρχές έχουν προχωρήσει σε ειδικό σχεδιασμό για την…. «ασφαλή» κράτηση της 33χρονης, εξαιτίας της έντονης ανησυχίας που υπάρχει για πιθανές επιθέσεις σε βάρος της από συγκρατούμενες της, λόγω του ειδεχθούς εγκλήματος για το οποίο κατηγορείται.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είναι τρελή και εμμονική» λέει πρώην σύντροφός της - «Μόνο ο Μάνος θα την κάνει να ομολογήσει»

Όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές στο iefimerida, «είναι έτοιμος ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, απολύτως «αποστειρωμένος» στην ΣΤ πτέρυγα , εκεί όπου κρατούνται όσοι θεωρείται ότι χρήζουν προστασίας, ενώ παράλληλα θα προαυλίζεται συγκεκριμένες ώρες, μόνη της».

Με την άφιξη της στο σωφρονιστικό κατάστημα, πρόκειται να περάσει από την καθιερωμένη συνέντευξη με την διευθύντρια των φυλακών, που γίνεται σε όλους τους κρατούμενους, έτσι ώστε να πει αν χρειάζεται κάτι, να ερευνηθεί το ψυχολογικό προφίλ της και να ενημερωθεί αναλυτικά για τους κανόνες.

Ήδη με την γνωστοποίηση της είδησης της προφυλάκισης της, στις γυναικείες φυλακές υπήρξε ένας αναβρασμός, καθώς χαρακτηρίστηκε από τις υπόλοιπες κρατούμενες ως «ανεπιθύμητη».