Skip to main content

Απέφυγαν το λουκέτο τα λουτρά Πόζαρ - Καταθέτει φάκελο για σήμα ΕΟΤ

Χθες αποφασίστηκε να μην προχωρήσει τελικά το λουκέτο στα διάσημα λουτρά της Κεντρικής Μακεδονίας. Τι πρέπει να κάνει από εδώ και πέρα η διοίκηση.

Απρόσκοπτα θα συνεχίσουν να λειτουργούν τελικά τα λουτρά της Αριδαίας, γνωστά και ως λουτρά Πόζαρ στην Πέλλα, μετά την απροσδόκητη εντολή σφράγισης από το υπουργείο Τουρισμού για αύριο, επειδή οι εγκαταστάσεις δεν διέθεταν σήμα του ΕΟΤ.

Όπως αναφέρει στην Voria.gr ο δήμαρχος Αλμωπίας και πρόεδρος της της δημοτικής επιχείρησης των Λουτρών Χρήστος Μπάτσης, «μετά από πολύωρη σύσκεψη χθες το βράδυ με στελέχη της περιφερειακής υπηρεσίας Τουρισμού και το υπουργείου Τουρισμού, αποφασίστηκε η αναστολή της εντολής σφράγισης για ένα έτος».

Η νέα διοίκηση των Λουτρών, που ανέλαβε καθήκοντα μόλις το περασμένο Σάββατο, αναμένεται να ολοκληρώσει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες μέχρι να καταθέσει τον φάκελο για το σήμα του ΕΟΤ.

Το μόνο που λείπει σύμφωνα με τον κ. Μπάτση είναι η σύνταξη της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που απαιτεί τον περισσότερο χρόνο, ωστόσο η αναστολή λύνει τα χέρια της διοίκησης.