Skip to main content

Άνετα στους «8» του κυπέλλου η ΑΕΚ, 3-0 τον Ατρόμητο (video)

Mε δύο γκολ του Πέτρου Μάνταλου, ένα του Εζεκίελ Πόνσε και έχοντας ακόμη τρία δοκάρια, η «Ένωση» προκρίθηκε εύκολα στα προημιτελικά του θεσμού.

Μία άνετη πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος κατέκτησε η ΑΕΚ που επικράτησε ξανά επί του Ατρομήτου, αυτή τη φορά με 3-0 στο ΟΑΚΑ.

Η «'Ενωση» κατάφερε να προηγηθεί στο 11' με εξαιρετικό βολέ του Πόνσε ενώ σημειώνεται πως είχαν δύο δοκάρια, αρχικά στο 8' έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γκάλο και έπειτα στο 44' με πλασέ του Λιβάγια.

Το συγκρότημα του Μανόλο Χιμένεθ σκόραρε ξανά στο 51' με ωραίο πλασέ στην κίνηση του Μάνταλου ενώ είχε τρίτο δοκάρι στο 55' έπειτα από πλασέ του ίδιου παίκτη.

Το κερασάκι στην τούρτα της εντυπωσιακής εμφάνισης των «κιτρινόμαυρων» έβαλε στο 71' ξανά ο Μάνταλος με τον αρχηγό της ΑΕΚ να συνδυάζεται υπέροχα με τον Λιβάγια και να πλασάρει εύστοχα διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Οικονόμου, Τσόσιτς (81’ Σβάρνας), Μπακάκης, Σιμόες (75’ Κρίστισιτς), Άλεφ, Μπακασέτας, Μάνταλος, Λιβάγια (84’ Μπογέ), Πόνσε.

Ατρόμητος (Κάναντι): Θεοδωράκης, Καρασαλίδης (69' Στρούγγης), Χατζηισαΐας (46’ Κατράνης), Ρισβάνης, Σάκιτς, Μπρούνο, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης, Ουάρντα (75’ Μανούσος), Ενσικουλού, Κουλούρης.