Skip to main content

Ανεβαίνει η θερμοκρασία αύριο στη Θεσσαλονίκη - Η πρόγνωση του καιρού

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου στη Θεσσαλονίκη, αυξημένη συγκριτικά με τη σημερινή μέρα - Η πρόγνωση του καιρού.

Λίγες νεφώσεις με σταδιακή αύξηση μετά το μεσημέρι αναμένονται αύριο Τρίτη 28 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το meteo.gr.

Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου, αυξημένη συγκριτικά με τη σημερινή μέρα.

Στην επικράτεια, αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες με λίγες αραιές νεφώσεις. Τις θερμές ώρες της ημέρας οι νεφώσεις στη Βόρεια Ελλάδα και κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης και σε νησιωτικά τμήματα του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν επίσης σε ορεινά κυρίως τμήματα της νότιας ηπειρωτικής χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 13 έως 34 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 16 έως 36, στην Ήπειρο από 17 έως 36 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 17 έως 37, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 36-37 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 34 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 19 έως 32-33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις 4-5 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά πελάγη 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν ασθενείς άνεμοι διαφόρων διευθύνσεων.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς.