Skip to main content

Ανεβαίνει σταθερά ο Νόβακ Τζόκοβιτς - Εισιτήριο για τον 3ο γύρο του τουρνουά Masters

Ο «Νολε» απέφυγε στο πρώτο του ματς στο Mutua Madrid Open τα πολλά λάθη, ήταν ουσιαστικός στο παιχνίδι του και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε.

Μέρος των πραγματικών του δυνατοτήτων εμφάνισε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο πρώτο του ματς στο Mutua Madrid Open καθαρίζοντας με... συνοπτικές διαδικασίες τον Γκαέλ Μονφίς με 2-0 σετ.

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου επιβλήθηκε με 6-3, 6-2 του Γάλλου, ο οποίος δεν... μπήκε ποτέ στον αγώνα παίρνοντας ακούραστα το «εισιτήριο» για τον 3ο γύρο του τουρνουά Masters που διεξάγεται στην ισπανική πρωτεύουσα. Αντίπαλός του στην επόμενη φάση θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ντένις Σαποβάλοφ και στον Άντι Μάρει.

Οπως μεταφέρει το ΑΠΕ, ο «Νολε» απέφυγε τα πολλά λάθη, ήταν ουσιαστικός στο παιχνίδι του και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε για μπρέικ κάνοντας το 3 στα 3, ενώ στις στιγμές που αντίπαλος βρέθηκε κοντά στο να του σπάσει το σερβίς δεν του το επέτρεψε, σώζοντας πέντε περιπτώσεις που ο Μονφίς βρέθηκε σε μπρέικ-πόιντ.

Μια ώρα και 28 λεπτά αρκούσαν στον 34χρονο Σέρβο για να κάνει το 18Χ18 στις αναμετρήσεις του με τον Μονφίς, από το 2005 που έχουν ξεκινήσει οι μεταξύ τους «κόντρες» στα κορτ!