Skip to main content

Ανεξαρτητοποιείται τη Δευτέρα ο Κουράκης - Πιθανόν και ο Αβαρλής

«Το μέλλον για την Πρωτοβουλία δεν υπάρχει. Υπάρχουν μέσα στην ομάδα διαφορετικές στρατηγικές διαφορετικές βλέψεις», λέει ο Ανδρέας Κουράκης

Ανεξαρτητοποιείται την ερχόμενη Δευτέρα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δημοτικός σύμβουλος της Πρωτοβουλίας Ανδρέας Κουράκης.

Πιθανότατα τον ίδιο δρόμο να ακολουθήσει και ο δημοτικός σύμβουλος της Ανοιχτής Πόλης Γιώργος Αβαρλής.

Τα δύο στελέχη της «Κίνησης των 5» μαζί με τους Παναγιώτη Αβραμόπουλου, Γιώργο Αρβανίτη και Μόνικα Αιβάζογλου πρόκειται να προχωρήσουν σε πιο αποφασιστικά βήματα το επόμενο διάστημα εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

Όπως είπε στη Voria.gr ο κ. Κουράκης, μετά και την απόφαση του Γιάννη Μπουτάρη πλέον δεν βλέπει μέλλον για την Πρωτοβουλία.

«Το μέλλον για την Πρωτοβουλία δεν υπάρχει. Υπάρχουν μέσα στην ομάδα διαφορετικές στρατηγικές, διαφορετικές βλέψεις», σημείωσε, τονίζοντας πως αν και παραμένουν τα προγράμματα και οι θέσεις ισχυρά, η Πρωτοβουλία δεν μπορεί να τα εκφράσει.

Ήδη πάντως η Κίνηση των 5 πραγματοποιεί επαφές τόσο με υποψήφιους δημάρχους όσο και με κινήσεις και φορείς. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν επαφές και με κόμματα. Εξετάζεται παράλληλα η συγκρότηση δημοτικής παράταξης.