Skip to main content

Αγγελόπουλος: Έρχεται ο Χαρίσης, win win η συνεργασία με τον ΠΑΟΚ

«Υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων, οπότε θεωρώ ότι το αργότερο την Πέμπτη θα έχει ολοκληρωθεί η μετεγγραφή», είπε ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου.

Για τη μετεγγραφή του Χάρη Χαρίση από τον ΠΑΟΚ αλλά και την ενίσχυση του Ατρομήτου αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Γιάννης Αγγελόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής των Περιστεριωτών:

Για το αν ισχύει ότι θα πάρουν τον Χαρίση: «Ισχύει, έρχεται με ελεύθερη μετεγγραφή. Ο ΠΑΟΚ έχει κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης για μια μελλοντική μετεγγραφή του Χάρη. Υπάρχει συμφωνία και των τριών πλευρών κι αυτή τη στιγμή οι νομικές υπηρεσίες και των δύο ομάδων είναι σε διαδικασία να φτιάξουν τα απαραίτητα συμφωνητικά. Πολλές φορές ξέρετε πώς είναι οι μεταγραφές. Υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων, οπότε θεωρώ ότι το αργότερο την Πέμπτη θα έχει ολοκληρωθεί η μετεγγραφή».

Για το ότι ο Ατρόμητος επιλέγει ποδοσφαιριστές που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής, όπως οι Ουάρντα, Κουλούρης και Γιαννούλης: «Σε αυτούς προσθέτω και τον Χατζηϊσαΐα γιατί όταν ήρθε ο Δημήτρης ήταν σε απραξία για έναν χρόνο, με τις συνθήκες εργασίας που βρήκε αλλά και τη θέληση που έδειξε, τα κατάφερε. Ο Ατρόμητος παρέχει τις συνθήκες αλλά και ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, έχει αξιόλογο ρόστερ και δεν μπορούν να βρουν χρόνο. Συμβαίνει σε όλες τις ομάδες αυτό, βρίσκουμε την ευκαιρία και με τις συνθήκες που παρέχουμε θεωρώ ότι είναι μια συνεργασία win win. Χαίρομαι που και η ομάδα μας πετυχαίνει τους στόχους της αλλά και τα παιδιά εξελίσσονται και γυρίζουν στον ΠΑΟΚ ή παίρνουν μετεγγραφή σε άλλα ευρωπαϊκό κλαμπ».