Skip to main content

Αγγέλου: Οι παίκτες έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν

«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να συνεχίσουμε». δήλωσε μετά την ήττα από τη Λουκόιλ Λέφσκι ο κόουτς του Άρη.

Στο γεγονός πως οι παίκτες του Άρη έδωσαν τα πάντα πολεμώντας σκληρά στάθηκε μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τη Λουκόιλ Λέφσκι, ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κόουτς του «Αυτοκράτορα»:

«Ήταν πολύ δύσκολο για μας να παίξουμε σε λιγότερο από 48 ώρες δύο παιχνίδια με πολύ δυνατές ενεργειακά ομάδες. Είχαμε και ένα εξάωρο ταξίδι. Είχαμε στόχους που τους πετύχαμε, αλλά είχαμε πάλι και τα νεκρά διαστήματα που έπεσαν και πάνω στα καλά του αντιπάλου. Είχαν εξωπραγματική ευστοχία στο πρώτο ημίχρονο με παίκτες που μέχρι σήμερα δεν ήταν εύστοχοι. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι από την ενέργεια, αλλά στο 41-41 είχαμε τέσσερις λάθος αποφάσεις και δεχθήκαμε 7 πόντους πριν το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρότι τους κρατήσαμε στους 29 πόντους, χάσαμε έξι λέι απ και πέντε βολές στο τέλος. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να συνεχίσουμε. Η ήττα και η νίκη είναι μέσα στο παιχνίδι. Σήμερα η ομάδα πολέμησε σκληρά, έδωσαν όλοι ό,τι είχαν και δεν είχαν».