Skip to main content

Αγγέλου: Ο Γουλιέλμος είπε πως ντρέπεται για τον Άρη, εγώ όχι

«Οι χρηματοδότες πολλές φορές έχουν ακραία συναισθήματα, είμαστε εδώ για να βελτιωθούμε και να προχωρήσουμε», δήλωσε ο κόουτς του «Αυτοκράτορα»

Σε παραδοχή πως οι παίκτες του Άρη δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι με τον Προμηθέα Πάτρας γνωρίζοντας μοιραία βαριά ήττα προχώρησε ο Βαγγέλης Αγγέλου αναφέροντας πως συνομίλησε με τον Δημήτρη Γουλιέλμο, ο οποίος του είπε ότι ντρέπεται για την εικόνα του «Αυτοκράτορα».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων»:

«Δεν τίθεται θέμα στο ποιος ήταν καλύτερος καθώς ο Προμηθέας κέρδισε δίκαια και του αξίζουν συγχαρητήρια για την εμφάνιση. Εμείς δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι, ήμασταν μια ομάδα άδεια ψυχοσωματικά από τα διαδοχικά ταξίδια και την προσπάθεια που κάναμε στην Ευρώπη.

Δεν είχαμε αντίδραση και ήμασταν δύο χρόνους πίσω. Αυτή την ανάλυση μπορώ να κάνω τώρα, σίγουρα όμως υπάρχουν κι άλλες αιτίες. Είναι η αρχή της χρονιάς.Σε κάθε περίπτωση, από το να χάναμε για ένα πόντο, καλύτερα που χάσαμε για 20, μήπως και μας επηρεάσει προς το καλό».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην συνομιλία του με τον κ. Γουλιέλμο, ο οποίος βρέθηκε στην Πάτρα και παρακολούθησε τον αγώνα: «Μίλησα με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, μου είπε ότι ντρέπεται για την εμφάνιση της ομάδας. Οι χρηματοδότες πολλές φορές έχουν ακραία συναισθήματα.

Προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι ντρέπομαι, είμαστε εδώ για να βελτιωθούμε και να προχωρήσουμε, σε μια σεζόν η οποία ξέρετε ότι θα είναι πολύ δύσκολη. Καλή συνέχεια στον Προμηθέα και πολλά συγχαρητήρια στον Μάκη (σ.σ. Γιατρά)».

Για τον Προμηθέα είπε: «Ο Προμηθέας δεν χρειάζεται κοπλιμέντα. Έχει σταθερή βελτίωση και αγωνιστική παρουσία. Είναι ένα πραγματικό παράδειγμα».