Skip to main content

Αγγέλου:Δημιουργήσαμε ομάδα με γνώμονα την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό

Ο προπονητής του Άρη τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» φέτος θα διεκδικούν ό,τι τους αναλογεί σε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο

Στις βασικές αρχές πάνω στις οποίες δημιουργήθηκε το φετινό ρόστερ του Άρη στάθηκε μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του «Αυτοκράτορα»:

«Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ξεκινάει ένα πρωτάθλημα, το οποίο δείχνει να είναι πολύ ανταγωνιστικό, καθώς οι περισσότερες ομάδες έχουν επενδύσει αρκετά χρήματα για την ενίσχυση τους.

Εμείς παρότι το πλαίσιο, στο οποίο μπορούσαμε να απευθυνθούμε ήταν περιορισμένο, θεωρούμε ότι καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο με γνώμονα τις αρχές της εμπιστοσύνης και του σεβασμού. Ένα σύνολο πνευματικά και αγωνιστικά προετοιμασμένο, ώστε να διεκδικεί ό,τι του αναλογεί σε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο.

Ευχή όλων όσων ζούμε απ’ αυτό το μοναδικό άθλημα, είναι να διεξάγονται αγώνες σε γεμάτα γήπεδα, χωρίς βία και σε ένα ηθικό πλαίσιο, το οποίο να σέβεται κάθε θεατή ή τηλεθεατή, ούτως ώστε να απολαμβάνει ένα ελκυστικό προϊόν. Εύχομαι σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και κουράγιο».