Skip to main content

Ανοιχτά διόδια και μέτρα στην Εθνική Οδό ζητά ο ΠΑΟΚ για τον τελικό

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά τη λήψη μέτρων για την απρόσκοπτη μετακίνηση των φιλάθλων προς την Αθήνα για τον αγώνα του τελικού κυπέλου το άλλο Σάββατο

Επιστολή προς το υπουργείο Μεταφορών, καθώς και στις τέσσερις εταιρίες που διαχειρίζονται την εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, έστειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητώντας να ληφθούν μέτρα, αλλά και τη δωρεάν διέλευση από τα διόδια των φιλάθλων της ομάδας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε επιστολή προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή, καθώς και στις τέσσερις εταιρίες που διαχειρίζονται την εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, ζητώντας την λήψη μέτρων ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής, έγκαιρη και χωρίς καθυστερήσεις μετάβαση (και επιστροφή) των φιλάθλων της ομάδας που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα, το Σάββατο 21 Απριλίου, για τον τελικό κυπέλλου.

Στην επιστολή γίνεται ιδιαίτερη μνεία στις πολύωρες καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν σε προηγούμενους τελικούς, λόγω του μεγάλου όγκου των εκδρομέων.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, στο πλαίσιο αυτό και για λόγους ισονομίας και ισότητας, λόγω της οικονομικής επιβάρυνσης των φιλάθλων από την Βόρεια Ελλάδα σε σχέση με τους υπόλοιπους, υποβλήθηκε αίτημα ώστε οι εκδρομείς να διέλθουν από τα διόδια χωρίς στάση.