Κυριακή 31 Μαΐου 2020
x

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «BUSINESS, FINANCE AND INVESTMENTS» ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η εκδήλωση με θέμα «Business, Finance and Investments» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος».

Οι εξελίξεις και οι νέες τάσεις στα χρηματοοικονομικά και τις επενδύσεις είναι το θέμα της ανοιχτής εκδήλωσης που διοργανώνει το Business School του ACT – The American College of Thessaloniki σε συνεργασία με το Inefan (Independent Economic and Financial Analysis) ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που έχει ως στόχο τη σύνδεση των νέων με την οικονομική επιστήμη και την αγορά εργασίας, και έχει συσταθεί από φοιτητές και αποφοίτους του Οικονομικού Τμήματος του ΑΠΘ.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020, από τις 18:30 έως 20:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1, έναντι Λευκού Πύργου). Ομιλητές θα είναι οι:

    • Λάζαρος Βογιάζας, Υποδιευθυντής, Alpha Private Bank Κεντρικής & Βορείου Ελλάδος

    • Παναγιώτης Γλαρούδης, Senior Private Banker, Eurobank - Private Banking Βορείου Ελλάδος

    • Ιωάννης Κρασσάς, PhD, Επίκουρος Καθηγητής Χρηματοοικονομικών, Business School, ACT

Οι ομιλητές θα αναφερθούν σε θέματα διαχείρισης χαρτοφυλακίου, επιχειρηματικών κινδύνων και επενδυτικής ψυχολογίας, θα απαντήσουν σε ερωτήσεις και θα παρουσιάσουν τις ευκαιρίες και προκλήσεις του συγκεκριμένου χώρου ως εργασιακού περιβάλλοντος για τους νέους ανθρώπους.
 
Η είσοδος είναι δωρεάν. Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητα η εγγραφή στη φόρμα:
http://bit.ly/inefan-act.

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Πληροφορίες: info@inefan.gr, 2310 398 347.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ