Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020
x

ΑΝΟΙΧΤΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Ποιοι υποψήφιοι θα συμμετάσχουν και ποια σε ποια θέματα θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις - Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους

Δημόσιο διάλογο μεταξύ υποψηφίων δημάρχων Θεσσαλονίκης διοργανώνει το Δίκτυο Εθελοντικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης σήμερα Τρίτη 16 Απριλίου στις 17.00 στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης, στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι θα κληθούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις που έχουν σχέση με τον εθελοντισμό και την κοινωνία των πολιτών, τη νεολαία, την κοινωνική πολιτική για ευπαθείς - ευάλωτες ομάδες καθώς και τον δημόσιο χώρο, τη βιώσιμη κινητικότητα και την προσβασιμότητα.

Με τη διοργάνωση του ντιμπέιτ αυτού, το Δίκτυο στοχεύει στην ενημέρωση των μελών του αλλά και του εκλογικού σώματος αναφορικά με την κοινωνική πολιτική που σχεδιάζουν να ακολουθήσουν όσοι διεκδικούν τον δημαρχιακό θώκο.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι (αλφαβητικά): Σπύρος Βούγιας (ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη), Κωνσταντίνος Ζέρβας (Ναι στη Θεσσαλονίκη), Μάκης Κυριζίδης (Θεσσαλονίκη Θετικά), Πέτρος Λεκάκης (Θεσσαλονίκη Πρώτη), Θανάσης Μαρίνης (Η πόλη ανάποδα), Ιωάννης Νασιούλας (Νέα αρχή για τη Θεσσαλονίκη), Κατερίνα Νοτοπούλου (Προχωράμε μαζί), Γιώργος Ρακκάς (Μένουμε Θεσσαλονίκη), Μιχάλης Τρεμόπουλος (Οικολογία – Αλληλεγγύη).

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

Το Δίκτυο Εθελοντικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης είναι ένα άτυπο Δίκτυο των εθελοντικών οργανώσεων της Θεσσαλονίκης που δημιουργήθηκε το 2011. Κύριοι στόχοι του αποτελούν η συνεργασία και η δικτύωση σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, η ανταλλαγή απόψεων και καλών πρακτικών όπως και η ανάδειξη της αξίας του εθελοντισμού και της ενεργής συμμετοχής του πολίτη στα κοινωνικά δρώμενα (www.thessdiktio.gr).
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ