Skip to main content

Ανοίγει για τη φετινή χρονιά το κολυμβητήριο των Συκεών

Η πισίνα είναι ολυμπιακών διαστάσεων, με πιστοποιητικά έγκρισης περιβαλλοντικών όρων από τη Διεύθυνση Προστασίας Περιβάλλοντος.

Μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων επισκευών, εργασιών συντήρησης, αλλαγής αρμών και καθαρισμού που πραγματοποιήθηκαν στο σύνολο των εγκαταστάσεών του, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών παραδίδεται και πάλι στη διάθεση μικρών και μεγάλων κολυμβητών, με ένα πλούσιο πρόγραμμα που ξεκινά από την ερχόμενη Δευτέρα, 9 Μαρτίου.

Σε ένα ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον με φόντο το δάσος του Σέιχ-Σου, και με εξειδικευμένους προπονητές κολύμβησης, όλα είναι έτοιμα να υποδεχθούν τα παλαιά και νέα μέλη στην «πιο καθαρή και σύγχρονη πισίνα της Βόρειας Ελλάδας», όπως χαρακτηριστικά τονίζουν οι υπεύθυνοι, μία πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, με πιστοποιητικά έγκρισης περιβαλλοντικών όρων από τη Διεύθυνση Προστασίας Περιβάλλοντος και διάθεσης υγρών αποβλήτων από την ΕΥΑΘ, όπως επίσης και πιστοποιήσεις για την ποιότητα του ύδατος.

Τμήματα και πρόγραμμα λειτουργίας

Το Κολυμβητήριο θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ., με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τμήματα ενηλίκων και τμήματα για παιδιά, καθώς και ώρες ελεύθερης κολύμβησης για το κοινό, με το συγκεκριμένο ωράριο, μάλιστα, να διευρύνεται φέτος και να προστίθενται επιπλέον ώρες κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Τα παιδικά τμήματα περιλαμβάνουν τμήματα εκμάθησης αρχάριων 4-6 ετών, μέτριων και προχωρημένων 4-6 ετών, αρχάριων 6-8 ετών, μέτριων και προχωρημένων 6-8 ετών, παιδιών 8-10 ετών, 10-14 ετών και υδατοσφαίρισης. Σε ό,τι αφορά στους ενήλικες, θα λειτουργήσουν τμήματα αεροβικής στο νερό (aquaerobic), εκμάθησης κολύμβησης και μυϊκής ενδυνάμωσης, ενδυνάμωσης κοιλιακών και μαραθώνιας κολύμβησης.

Επίσης, οι ώρες ελεύθερης κολύμβησης για το κοινό θα είναι καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 4.30 μ.μ. και από τις 8.30 μ.μ έως τις 10 μ.μ. (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή) και από τις 9 π.μ. έως τις 4.30 μ.μ. και από τις 6.30 μ.μ έως τις 10 μ.μ. (Τρίτη και Πέμπτη), ενώ τα Σαββατοκύριακα από τις 9 π.μ. έως και τις 2μ.μ.