Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020
x

ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΕΠ ΛΗΤΗΣ-ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του δημάρχου Ωραιοκάστρου από αύριο Τετάρτη επαναλειτουργεί και το ΚΕΠ της Νέας Φιλαδέλφειας.

Επαναλειτουργεί από αύριο το ΚΕΠ της Λητής, το οποίο το τελευταίο διάστημα παρέμενε κλειστό στο πλαίσιο ευρύτερων αλλαγών στον τρόπο εξυπηρέτησης του κοινού από τις δημοτικές υπηρεσίες λόγω κορωνοϊού.

Σύμφωνα με σχετική απόφαση του δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη, το ΚΕΠ της Λητής αρχής γενομένης από αύριο θα λειτουργεί καθημερινά από τις 7.30 το πρωί έως τις 3.00 μετά το μεσημέρι.

Στο μεταξύ, όπως προβλέπεται από την ίδια απόφαση του δημάρχου Ωραιοκάστρου, αύριο και κάθε Τετάρτη θα λειτουργεί και το ΚΕΠ της Νέας Φιλαδέλφειας, επίσης από τις 7.30 το πρωί μέχρι τις 3.00 μετά το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι η εξυπηρέτηση του κοινού από τα ΚΕΠ, εφόσον απαιτείται αυτοπρόσωπη παρουσία, γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με προηγούμενη συνεννόηση (ραντεβού), ώστε να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις των πολιτών και ο συνωστισμός και να διεκπεραιώνονται χωρίς καθυστερήσεις και αναμονή τα σχετικά αιτήματα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ