Skip to main content

Ανοίγει την Πρωτομαγιά η ακαδημία τένις του Ναδάλ στο Sani Resort

Το Rafa Nadal Tennis Centre που θα υποδεχθεί παίκτες, οικογένειες και φίλους του αθλήματος από ολόκληρο τον κόσμο διαθέτει οκτώ χωμάτινα γήπεδα τένις.

Άρωμα από τα διεθνή κορτ θα αποκτήσει από την πρώτη μέρα του Μαΐου το Sani Resort στη Χαλκιδική, αφού αναμένεται να ανοίξει τις πύλες της η ακαδημία τένις που φέρει την υπογραφή του κορυφαίου τενίστα Ραφαέλ Ναδάλ.

Το γεγονός γνωστοποίησε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ανδρέας Ανδρεάδης, επισημαίνοντας ότι η κατασκευή του «Rafa Nadal Tennis Center» μόλις τελείωσε και ότι θα ανοίξει τις πύλες της την πρώτη μέρα του Μαΐου.

«Μια μοναδική, ολοκαίνουργια εγκατάσταση με εξειδικευμένους προπονητές που χρησιμοποιούν τις ίδιες προπονητικές μεθόδους που εφάρμοσαν στον Ράφα Ναδάλ στον δρόμο για να γίνει νούμερο ένα. Πάνω από 1000 μαθήματα τένις ειδικά για τους νέους φιλοξενούμενους μας έχουν ήδη κλειστεί. Ευχαριστούμε Ράφα!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρεάδης.

Το Rafa Nadal Tennis Centre που θα υποδεχθεί παίκτες, οικογένειες και φίλους του αθλήματος από ολόκληρο τον κόσμο διαθέτει οκτώ χωμάτινα γήπεδα τένις (clay courts) και υπαίθριο lounge

Κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας του Sani Resort, της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα και στην Υποδοχή των ξενοδοχείων.