Τετάρτη 21 Απριλίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ BERSHKA ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΙΣΚΗ

Εδραιώνει την κυριαρχία του στο κέντρο ο όμιλος Inditex με κατάστημα 1.500τμ - Αποκτά ξανά ζωή το εμβληματικό κτήριο στη συμβολή Τσιμισκή και Κομνηνών

Ενισχύει την υπέροχη του στην οδό Τσιμισκή ο όμιλος Inditex, με ένα νέο κατάστημα του δημοφιλούς του σήματος Bershka.

Ο ιδιαίτερα αγαπητός ισπανικός όμιλος δίνει ξανά ζωή στο εμβληματικό κτήριο στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Κομνηνών που παρέμενε κλειστό επί σειρά ετών, περιμένοντας την επόμενη ημέρα για να γυρίσει σελίδα και να ξαναγίνει προορισμός για τους καταναλωτές.

Το κτήριο, γνωστό ως «Μέγαρο Δρόσου», είχε συνδεθεί στο παρελθόν με τη λειτουργία του πολυκαταταστήματος Λαμπρόπουλος. Για αρκετά χρόνια αποτέλεσε στέγη και για τα Notos Galleries, μέχρι αυτά να μετεγκασταθούν στη Στοά Χιρς.

Το κτήριο αγοράστηκε στα μέσα του 2009 από την «Κτηματική Εταιρεία Σαραντόπουλος» αντί ποσού 21 εκατ. ευρώ.

Μετά από την ολοκλήρωση της ανακατασκευής του κτηρίου, που εκτείνεται σε περίπου 3.500 τμ, από την εταιρεία «ΕΚΑΤΕΡ», πλέον μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές προκειμένου να ανοίξει τις πύλες του το νέο κατάστημα Bershka, έκτασης 1.500 τμ.

Στα σχέδια του ομίλου είναι το άνοιγμα του καταστήματος να γίνει στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου, με επικρατέστερη ημερομηνία την Πέμπτη 11 Μαρτίου.

Το νέο κατάστημα της νεανικής αλυσίδας θα διαθέτει όλη τη γκάμα των γυναικείων και αντρικών ενδυμάτων και αξεσουάρ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο όμιλος Inditex έχει μισθώσει το υπόγειο, το ισόγειο, τον πρώτο και τον δεύτερο όροφο του πολυόροφου κτηρίου.

Προσθέτοντας έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα του, ο ισπανικός όμιλος, στο συγκεκριμένο σημείο, δημιουργεί ένα τρίγωνο από δημοφιλή ονόματα στον χώρο της ένδυσης, καθώς στη μία γωνία λειτουργεί η επίσης ισπανική Mango, ενώ στην άλλη η σουηδική Η&Μ.

Στην τέταρτη γωνία βρίσκεται η ελληνική, αυτή τη φορά, εταιρεία υποδημάτων Migato, που αναπτύσσεται ταχύτατα αποκτώντας… ορκισμένους οπαδούς.

Γραφειακοί χώροι στους υψηλότερους ορόφους του κτηρίου

Στους υψηλότερους ορόφους του κτηρίου το επικρατέστερο σενάριο είναι να λειτουργήσουν υπερσύγχρονοι, υψηλών προδιαγραφών γραφειακοί χώροι. Ήδη η ιδιοκτήτρια εταιρεία βρίσκεται σε συζητήσεις με ενδιαφερόμενους.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ