Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021
x

ΑΝΟΙΓΕΙ ΞΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ARIS FITNESS & SPORTS

Ο «κιτρινόμαυρος» Ερασιτέχνης γνωστοποίησε πως είναι υποχρεωτική η χορήγηση ιατρικής βεβαίωσης από όλους τους αθλούμενους.

Για την επαναλειτουργία του γυμναστηρίου του συλλόγου ενημέρωσε ο ΑΣ Άρης.

Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» γνωστοποιούν πως είναι υποχρεωτική η χορήγηση ιατρικής βεβαίωσης από όλους τους αθλούμενους ενώ υπογραμμίζουν πως έχουν τηρηθεί όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας στις εγκαταστάσεις τους.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι το γυμναστήριο του συλλόγου, ARIS Fitness & Sports, θα επαναλειτουργήσει από τη Δευτέρα 15/6.

Το γυμναστήριο του ΑΡΗ θα λειτουργεί καθημερινά από τις 11:00 έως τις 20:00, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, όπως αυτά έχουν οριστεί από την Πολιτεία και τις υγειονομικές υπηρεσίες,

Γι’ αυτόν το λόγο, ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση των φίλων μας που θα γυμναστούν στο ARIS Fitness & Sports.

Υπενθυμίζεται ότι, βάσει της σχετικής υπουργικής απόφασης, είναι υποχρεωτική η χορήγηση ιατρικής βεβαίωσης ώστε να πιστοποιηθεί ότι όσοι επισκεφθούν το γυμναστήριο δεν παρουσιάζουν συμπτώματα πυρετού, βήχα, δύσπνοιας, πονόλαιμου, κόπωσης, μυαλγίας, ανοσμίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ στο τηλέφωνο 2310 305402.

Παρακάτω επισυνάπτεται η, υπογεγραμμένη από γιατρό, βεβαίωση που πρέπει να έχουν μαζί τους όσοι επισκεφθούν το γυμναστήριο».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ