Skip to main content

Ανοικτή η υπόθεση Βέλεθ του Άρη για τον Παναθηναϊκό

Ο τεχνικός του «Τριφυλλιού» Γιώργος Δώνης θεωρεί τον αμυντικό των «κιτρινόμαυρων» ως έναν παίκτη που μπορεί να αποτελέσει σημαντική λύση στους στόπερ

Υπαρκτό το ζήτημα του Φραν Βέλεθ για τον Παναθηναϊκό, που βρίσκεται σε επαφή με την πλευρά του παίκτη.

Το όνομα του Ισπανού στόπερ έχει έρθει στο προσκήνιο των «πρασίνων» τα τελευταία 24ωρα και παρά τη διάψευση του Άρη για την πρόταση που φέρεται να έγινε τον Ιανουάριο, το ενδιαφέρον για τον παίκτη είναι υπαρκτό και η υπόθεσή του παραμένει ανοικτή, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Βέλεθ άλλωστε απασχολεί το «Τριφύλλι» εδώ και μήνες, πριν ακόμα έρθει ο Τσάβι Ρόκα στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για έναν παίκτη που θα μπορεί να παίξει κι αντί του Σένκεφελντ κι αντί του Πούγγουρα. Κυρίως όμως που θα μπορεί να αντικαθιστά τον Ολλανδό. Ο Δώνης θεωρεί τον αμυντικό του Άρη έναν παίκτη που μπορεί να αποτελέσει σημαντική λύση για τα στόπερ.

Ο Ρόκα από την πλευρά του ξέρει την πλευρά του ποδοσφαιριστή καλά και όταν ήρθε, από τον Ιανουάριο, έκανε κάποιες επαφές. Ο Βέλεθ έχει ήδη μία πρόταση στα χέρια του από το εξωτερικό που είναι μεγάλη, αλλά και οι «πράσινοι» από την πλευρά τους φαίνεται πως έχουν σημαντικές πιθανότητες, αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας.