Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019
x

ΑΝΕΙΠΩΤΟΣ ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ 14ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ ΒΟΛΟΥ (VID)

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία της ήταν η μητέρα και τα αδέλφια της 14χρονης-Δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους οι συμμαθητές της.

Το τελευταίο αντίο στην 14χρονη Σεράινα, η οποία έχασε τη ζωή της σε λούνα παρκ στον Αλμυρό του Βόλου, είπαν συγγενείς και φίλοι σήμερα στις 11 το πρωί που συνέρρευσαν στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Αλμυρό.

Όπως αναφέρει το magnesianews, τραγικές φιγούρες στην κηδεία της ήταν η μητέρα και τα αδέλφια της 14χρονης, ενώ οι συμμαθητές της δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Συγκλονισμένος ήταν και ένας καθηγητής της στο σχολείο, ο οποίος θυμάται την ανυπομονησία της να επιστρέψει στα θρανία, όταν πριν από λίγες ημέρες την συνάντησε στον δρόμο.

Ο πατέρας της δεν κατάφερε να την αποχαιρετίσει. Να σημειωθεί πως η υγεία του πατέρα της μικρής είχε επιδεινωθεί και χρειάστηκε να μεταφερθεί χθες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Εκεί η στεφανιογραφία ήταν αρνητική και δεν έδειξε βλάβες. Η κατάστασή του είναι βελτιωμένη, όμως παραμένει σοκαρισμένος από τον ξαφνικό χαμό του παιδιού του.

Η οικογένεια της 14χρονης μαθήτριας είναι αποφασισμένη να κινηθεί δικαστικά κατά πάντως υπεύθυνου, ενώ το πόρισμα των πραγματογνωμόνων αναμένεται να φωτίσει τις συνθήκες θανάτου του κοριτσιού.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ως αιτία θανάτου της κοπέλας αναφέρεται «κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κακώσεις στα κάτω άκρα».

Ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού, δήλωσε «είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Η 14χρονη ήταν πολύ αγαπητή. Θα καλέσουμε ψυχολόγους να στηρίξουν τους συμμαθητές της», ανέφερε.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ